Work and travel

1. ne pustaju ameri nikog.cak i njihove dugogodisnje poltrone.na razgovoru u ambasadi im opsujte nesto da ne ispadne da izdajete zemlju.barem ne mnogo.iskenjate se u klonji i ne pustajte vodu.

2. Треба само псовати мајку русима шта код те питају на разговору.
    ШТА ГОД ТЕ ПИТАЈУ ОБАВЕЗНО ПСУЈ МАЈКУ КОМУНИСТИЧКУ ПУТИНУ И РУСИМА

3. na vugla turban,na turbanu davidova zvezda,oko vrata krst,citirajte martina lutera kinga.da se zna da ste tolerantni.

4. Work and travel je dobar ako oces da ostanes u USA, po principu da nadjes nekog/neku/nesto i da se ozenis/udas.

Idite bre na brod, to je mnogo bolja varijanta, ako hocete lovu i da vidite sveta.

5. Evo, sutra se vraća moj drugar sa MSC FANTASIA broda, bio dvajes dana, ostaće mu soma i po evra.

6. Kako je uspeo da bude samo dvaes dana? Menjao nekog?

7. Nemam pojma, pričao mi je da je to neki probni rad kurac-palac, ode brod do španije, pa se odma vrati, nekima produže ugovor, a njemu ne. Sad, da l' što ne zna da radi, da l' što ne zna engleski, to bih moro da ga pitam kad dođe.

8. Idite bre na brod, to je mnogo bolja varijanta, ako hocete lovu i da vidite sveta.

moj burazer poznaje dosta ljudi koji su radili i koji rade na brodovima, a pre nekih mesec dana se brat od strica vratio sa jednog, bio 6 meseci

uglavnom, mnogo su isplativiji ovi rečni kruzeri nego prekookeanski, ne znam kolke su početne plate, al uglavnom na platu se deli bakšiš između cele posade na jednake delove, i ispod 2000e ne izađeš mesečno...a može i više na pojedinim pozicijama...
    jedino što to ''vidiš sveta'' ne funkcioniše baš...kad se staje u lukama tad imaju najviše posla jer ljudi izađu i onda je prazan brod i tad najviše rade, spremaju itd..dobiju po 2h maksimum da odu da vide malo grada...a luka uglavnom u tri lepe od grada

9. Neeee Pezose, neeee... Nije im bio dobar trgovac belim robljem koji ih je prodao.
    Ja sam bio dve i po godine, i Djura je bio, nesto preko tri godine.

Imas Staff i Crew, STAFF su animatori, muzicari, denseri (denserke), SPA, fotografi, purseri i giftshopperi, i jos poneko, a CREW su facilities (cistaci, djubrari, peraci peglaci, mehanicari, konobari i tako to).

Neko radi za fiksnu platu, neko za baksis, neko za procenat. Kako ces proci zavisi 90 posto od toga ko te salje i kako te taj spremi. Za dve godine ako si Staff ne bijes manje od 3500-4000 dolara mesecno, jer si dotle vec neki sef.
    Svaki posao je specificani ima prednosti i mane.
    A ja sam video sveta, al bas, ono.

10. Moj brat ošo na 6 meseci na Princess Cruises.

11. брат ти је принцеза Даре

12. брат ти је принцеза Даре

To nešto na moj račun?

13. bambusa ga, znam jer se smeje ovako...mi kad smo u osnovnoj drkali na časovima kad god se pogledamo u oči počnemo da se smejemo ovako ko bora

14. dragi bravo pomozi

15. Jel popunjavao neko od vas viza aplikaciju ovu, muči me pitanje ne znam šta da odgovorim:
    62. Da li imate nekih teroristickih namera ili ste pripadnik neke teroristicke organizacije ?

16. onda bih slagao, da li smem da lažem :(

17. Са нама нећеш ићи, ништа ми неће ови дан покварит

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.