Work and travel

1. Jedina razlika sto je vutra mnogo bolja, ne mos se poredi / sranjima sto se prodaju kod nas \o/
    Najveca razlika je u mentalitetu, ameri nemaju socijalni zivot ma koliko para imali uvek treba jos da se radi i sve se pretvara u zaradi jos para bez obzira na okolnosti, kontam da (i se i oni krstili kad bi dosli kod nas i videli kako mi zivimo, /a crnje kako zive i odrastaju to je neverovatno. nije ni ni cudo sto postoji toliko predrasuda, cak sam prisustvovao akcijanju u dauntaunu Sijetla,, petorica negrosa se razbezalo po ulici ovaj jedan u ruci sportska torba i bezanija levo desno gore dole, prilece pandur u civilu pored jos jedan, marica prati i jos dvoja policijskih kola kao i pandur na bajsu, saterase oni njih dok si rek'o keks i cao privodjenje, dok sam gledao sve to osetio sam cudan ali poznat miris, kad sam se okrenuo video sam negro dekicu kakovpusi buksnu jedno 6-7 metara od pandura, al to jevnormalno sve pretpostavljam, dobro ovde je trava leglizovana ali jebiga deda kontrolisi se malo

2. ovd' gdje sam ja bila dozvola za gajenje (medicinska, jelte) košta 30 dolara da se kupi i onda mo'š da imaš sa sobom ne znam ti ni ja koliko.
    znaš šta se meni sviđa najviše? customer service.
    gdje god da odeš, svi sa osmijehom, zdravo kako ste šta treba ljubim guzicu, tako i tako, sve može. naravno, sve je potpuno fejk, to vidiš kad se zaposliš u toj branši, al boli me kurac, bar mi niko ne prenosi nervozu.
    došla ovdje, "dobar dan, kad su autobusi za novi sad danas?"
    "u 2 i 15"
    "mhm. ništa poslije toga?"
    "pa ima i u 4"
    "aha, znači to je sve?"
    "pa imaš i petnaest do 6, u 6, i petnaest do 9"
    mrš

3. ljubazni su ali pljuju u hamburgere lolo

4. od ludih krava loloooo

5. i pishaju u sheik lololooo

6. Ja cu gledati da odem u 4. godini, barem pola godine. Ovo 3 meseca je kurac.

7. Znaci olanik ide za ameriku :). Jebeno to za taj drustveni zivot jedino, jedan isto iz cacka sto ga ja znam je otiso pre par godina i ostao, vozi kamion po celoj americi, spava i bukvalno zivi u kamionu. Sad se ozenio za 20000 dolara, trebao i pre al se napio i pijan senlucio po njujorku a inace ziveo u cikagu i odrapili mu 15000 kaznu. Nije to lose da zaradjujes al ako ces ceo zivot tako, onda do kurca, mada vidis tamo gde je bila vidra da se ljudi zajebavaju i uzivaju. Vidro, kojoj si glumici sredjivala kasete?

8. ja sam bila na ekskurziji 5 mjeseci, samo ću to reći :D
    za glumicu ne smijem da ka'em, mogu da ti napišem u pvt ako hoćeš, pošto je policija traži već 4 mjeseca zbog nekog nasljedstva, a ona se krila u hotelu gdje sam radila. :D

9. Nemojte ići sledeće godine, sanjao sam da ćete umreti. Ja sam razrešio, neću ići zbog sna.

10. a policija će da gleda na vukajliju obavezno lolo

11. Da, i to američka hahah...Ef Bi Aj snima Kajzena jer je švercovao ajvar i kiseli kupus u Ilinojis.

12. Imas pvc vidro. Nego, ako ima neka nagrada za glumicu, daj ja da je prijavim a pare delimo po pola :)

13. sinovci, dala mi je hiljadu i po dolara. najmanje što mogu da učinim je da ispoštujem šta me zamolila :D

14. Daj i meni u PVT i objasni mi molim te zasto bi se neko skrivao zbog nasledstva? lolo

15. pa misle da je ona ubila tu osobu od koje je naslijedila pare XD

16. Hahah milijarderka a dala ti hiljadu i po dolara...pretrgla se. Ono, nije mogla da ti da 2 soma, nego ti dala hiljadarku, i jednu novcanicu od 500, a 500 zadrzala za sebe.

17. Bolje se rodit bez kurca nego vez srece. Eto vidra se zajebavala, radila jedan posao i super prosla a ima kukavaca sto oderu se od posla i vrate neku bedu.

18. Ali Vidra je zemsko :))

19. Eto vidis, o tome ti pricam.

20. новчаница од песто долара

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.