Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A na kojoj starnici? Ja čitam i sve je šatro filozfija, da ne kažem proser.
A što se tiče Šešelja, jbg. Čovjek iznosi i svoj stav o čovjeku, što da ne. A tu je i ta situacija sa patrijotama i Savom.
Možda ima i toga što ti veliš Dankane, o pomilovanju. Ali možda. To je jedan potez za narod, ko ga jebe kacmo mutavi.
Čitam naslovnu stranu Večernjih novosti, pa kaže: "Hit decenije, u prodaji treće izdanje bestselera "Godina prođe dan nikad", novi tiraž 80.000, najlepši poklon za praznike". Priznaćete, knjiga ubice takvog kalibra je pravi poklon za vaše najvoljenije u blagdanima.
Ou Džej Simpson sindrom.
Jebiga Mesja, moraju da reklamiraju kad knjiga ima veći tiraž od "Novosti", prodaje se kao kondomi...
Sjajna knjiga pogotovo za praznike elem pročitah i ja sa neta ću palamudim kasnije sad me mrzi
Министар Дачић уручио лично српски пасош помилованом Жарку Лаушевићу у Њујорку. Помилују ме и Лаушевић и Дачић заједно по мудима, ако је Дачић само због тога ишао у Њујорк.
Новине објављују да је вишеструки убица и трећеразредни глумац Жарко Лаушевић тајно и прерушен допутовао у Београд. Кад може Блер може и он.
Voja twiter
Primećeno je i da se slika sa fanovima poznatim širom fb grupa.
http://cdn.tf.rs/2015/03/21/Darko-Lazic-Zarko-Lausevic.jpg