A proxy server is a server that acts as an intermediary between your server and other servers. Right now, your system is configured to use a proxy, but chrome can't connect to it.
Error 130 (net::Err_proxy_connetion_failed): Proxy server conection failed.
Значи нема ми нета већ 2 дан, ако је неко вољан да помогне и зна, нек ми остави одоговр на еррор овде.
Без спема, молим вас.
Unable to conect to the proxy server
A proxy server is a server that acts as an intermediary between your server and other servers. Right now, your system is configured to use a proxy, but chrome can't connect to it.
Error 130 (net::Err_proxy_connetion_failed): Proxy server conection failed.
Значи нема ми нета већ 2 дан, ако је неко вољан да помогне и зна, нек ми остави одоговр на еррор овде.
Без спема, молим вас.
Значи палио гасио модем, мјењао каблове, флешовао днс и даље неће. Има ли какве помоћи ?
Koji provajder, koji modem? Pinguje li maticni server, google, sta kaze? Sto nisi zvao tehnicku podrsku?
Мтелов стандардни за адсл, шта каже гугл то неће. А не бих да зовем подршку до самог краја, они то наплате максимално.
Kako naplate, zar nije besplatna?
Ma u cmd kad pingujes google.com, ima li odziva?
Па 99% ти кажу обрати се најближем сервису.
Професор информатике ми је рекао да урадим ово
ipconfig /flushdns
nbtstat -r
nbstat -rr
netsh int ip reset
и неће, опште неће да ми конектује на нет, и доле у икони нетворк конекшна има ! на оним мониторима.
Da li si platio račun?
Плаћен пре 4 дана, увијек плаћам редовно све :)
Mislis na m:tel iz Republike Srpske?
Да, република српска
Meni se slična stvar desila...
Pokušaj da postaviš one parametre ručno, a ja ću tih sada poslati na PVT.
Ajde nemoj hotovati po cetu dok ti resavamo problem!
ајде, али ја никако не могу да се конектујем на нет, ама никако :)
а ти џерико :)пссст
Poslao!
Ha, sad kad te Hogar ostavi na cedilu, ima da cvilis da ti sredim net, ali bicu neumoljiv!
Покушаћу оно твоје :) ако успије одма ти шаљем пвт, ако не следећи пут кад свратим у интернет кафее :)
ваљда ће моћи
Мени остаје још 24 минуте на рачуну, остављај све предлоге да покушам :)))