http://vukajlija.com/forum/teme/25500-galaksija Нема потребе да се закључава. Можда се нађе неко кога то занима. Свеједно, није безвезе тема као гомила других, никоме није сметала, није искакала у активним. Зашто се закључава и шта се тиме добија, ако може неко да ми објасни?
Слабо се људи интересују, а не бих тео да заузима место.
ЕДИТ: Отварањем теме за коју се нико не интересује заузео сам место неком другом. Емпатично биће лололо
О томе се и ради. Не заузима никакво место. Тамо је где је и била, само је сад онемогућено некоме кога то занима да постује у будућности. Али, рецимо да нико неће постовати, шта се добија закључавањем те теме?
Da se zaključa ktitor podforum katancem sa šifrom, da moderator koji ga bude zaključa smisli šifru i da mu se po zaključavanju izbriše pamćenje da je niko nikad više rasključat ne može.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Нема потребе да се закључава. Можда се нађе неко кога то занима. Свеједно, није безвезе тема као гомила других, никоме није сметала, није искакала у активним. Зашто се закључава и шта се тиме добија, ако може неко да ми објасни?
Слабо се људи интересују, а не бих тео да заузима место.
ЕДИТ: Отварањем теме за коју се нико не интересује заузео сам место неком другом. Емпатично биће лололо
О томе се и ради. Не заузима никакво место. Тамо је где је и била, само је сад онемогућено некоме кога то занима да постује у будућности. Али, рецимо да нико неће постовати, шта се добија закључавањем те теме?
Da se zaključa ktitor podforum katancem sa šifrom, da moderator koji ga bude zaključa smisli šifru i da mu se po zaključavanju izbriše pamćenje da je niko nikad više rasključat ne može.
Ово има тако епски призвук...
Nema nikakvog tona ovamo kod mene, triput rifrešujem stranicu i opet ništa. :)
То можда због Јанковићевог аватара.
Hvala na spemu.
Kraj ovakvoj reformi. Od sada, teme za zaključavanje možete prijaviti na staroj temi:
http://vukajlija.com/forum/teme/12378-predlozite-teme-na-forumu-za-zakljucavanje
Teme će se i dalje zaključavati, samo što više nemate temu na kojoj je zabranjen spem, da pitate zašto je zaključana.