Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Radmilo Topola esi ti jebem te usta
Sto ne obrises nalog, pa restartujes? (ali moras u roku od 8 dana, inace ode zauvek)
Nestanu sve poruke, ostanu samo definicije
*Definicije ostaju jer prakticno nisu tvoje nego vlasnistvo sajta, al kapiram da znas to
Znam.. Nego, rekoše mi da mogu srediti, pa čekam. :) Hvala.
ne razumem, pa ja sad obrisao prvi post sa moje jeden poruke i nestala sva poruka iz inbox-a
:)
Svoje možeš da brišeš, verovatno, ali ne mogu da izbrišem prispele poruke. :)
Imam ja drugara isto tako brise sve poruke sto mu stignu dal je to trip neki pojma nemam sta je
I ja imam burazera, bolestan lik. Ja imam poruka u telefonu zbog kojih bih popio raskid ko dva i dva ali mi je cimanje da trazim i brisem
Svoje možeš da brišeš, verovatno, ali ne mogu da izbrišem prispele poruke. :)
Jok, prvu poruku koju sam ja poslao nekom sam obrisao, i nestala je cela diskusija kao da nisam ništa slao >>>> PRAZNA PORUKA <<<