Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma smare gangsta! :)
Djetic gangsta :)
Где бих могао да се распитам за чудан коментар? :/
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lxj6jsjSD41rn1405o1_500.png
Obrazloži...
ako te vređa, prijavi ga
BAN BAN BAN BAN BAN
BOIIIIIOOOOOIIIIINNNNGGGGGGG
Na trećoj temi levo.
http://vukajlija.com/recnik/autori/214936/komentari-drugih
Па ево овај коментар скроз на врху, не знам какве везе има са мојом дефиницијом...
to ti se ovde klasično karakterizuje kao SPEM
У преводу?
U prevodu
DIZNILEND NEMA POZORIŠTE
ooo nisi ti bio u Diznilendu decxko
Значи у преводу "Јеби се Жико". Хвала...
pobjedio
Može li neko da mi objasni kako se linkuje prilikom pravljenja reakcija?
не може то.
Нађеш гиф, десни клик, отвори у новој картици, отвориш у новој картици, обележиш линк, десни клик, копи, уђеш на вукајлију, отвориш реакције, уђеш на направи реакцију, десни клик на белу позадину, пасте, упишеш текст, кликнеш на направи реакцију, направиш реакцију.
а ја разумео да оће да линкује... оно као... да линкује.
Stalno mi izbacuje "morate unijeti url do gif-a".Očigledno sam glup za reakcije. Hvala u svakom slučaju.
Grofe, nije ti dobar link, probaj nekako drugačije da ga uneseš - i ja sam imao isti problem.
Да реактивирам тему са два питањца:
1. 'Оће ли да се врну ктитор налози?
2: Јел' мере неко да ми каже да ли је без 25 одабраних могуће да се промени надимак и како (будући да више нема ктитор налога)?
Захваљујем.