Evo komentara. Odlično. I posle par dana, mogu komotno da kažem da je dobra ova nova verzija Vukajlije.Navikao sam se skroz, a malo sam se utronj'o kada je izašla da neću moći.
ma super je sad, đoni. ja kad sam došla bila neka prastara verzija, sa definicijom dana...pa kad uveo novu svi pištali i kukali na novu zelenu boju...pa se navikli. i na ovo će se naviknemo samo NEMOJ DA DIRA VIŠE KOMENTARE.
jeeeeee ima komentari!!! sad je sve savršeno, ne diraj više ništa...
SMARKO HAKER!
Evo komentara. Odlično. I posle par dana, mogu komotno da kažem da je dobra ova nova verzija Vukajlije.Navikao sam se skroz, a malo sam se utronj'o kada je izašla da neću moći.
ma super je sad, đoni. ja kad sam došla bila neka prastara verzija, sa definicijom dana...pa kad uveo novu svi pištali i kukali na novu zelenu boju...pa se navikli. i na ovo će se naviknemo samo NEMOJ DA DIRA VIŠE KOMENTARE.
Да, скроз је кул. Тј. навикао сам се.
Само још БОЈЕ неке да се уведу, и оне глупости...
I kada bi uveo pored boja i teksture. Eeeh
ja uopšte ne razumem što vam smeta ovako...kad sve ima, šta smeta boja? besni ste...
kosmo, sve to mlado ludo i besno, pusti ih...
edit: da ne kažem nadrogirano
Хахах, бесни. :)
Па нека стави, шта фали.
Ова кастм ионако багује.
si vido? ne rade ništa, mama i tata plate struju i napune frižider, pa došli ovde da besuju, manguparija...
Kad ćeš d'otvoriš čet za žene? I da li će moći i muški d'idu tamo?
Моћи ће Славко.
Него, како би било да се уведе блокирање пратиоца?
Тачније, да некоме забраниш да те прати.
Углавном због хејтера.
e a kako da vidim koga ja pratim jebote a? pojme neam de se to nalazi
E ćeš da ovoriš muški VC? I da li će moći ženske da idu tamo ?
Buksnomanijak imaš definicije praćenih i posteri praćenih ;)
Pita za listu da, kad klikneš na reč "autori koje pratim", iskoči lista autora koje pratiš.
da, za listu. ne znam koga sve pratim,a voleo bih dima isto tako lista onih koje pratim ko i ranije štoe bila.
IMAM PRAVO DA ZNAM KOGA PRATIM!
što ste, bre, bezobrazni i dosadni? ukinuće i ovo što je namestio....
Imamo pravo da tražimo ono za šta smo platili ktitor!! Debelo uložene pare su u pitanju.
http://vukajlija.com/recnik/autori/stavi-svoj-id/followees