dal je ovo dobro mesto za priajvljivanje bagova u novoj verziji?
elem
kad se napravi nova definicija sa slikom, slika se pojavljuje među novima pre nego što istekne onaj sat.
dakle slika se pojavljuje a definicija ne.
e sad, ja sam mislila da je samo ja vidim kao autor, al sam videla i da mi je neko ocenio, dakle mora da je video preko sličke, dakle mora da je bag.
Kako god, igrajte se, meni trenutno fali samo pretraga. Na ostalo i ne obraćam više pažnju.
i meni. pretraga je mast hev!
Па кастм Вукајлија има већ претрагу.
Па то је иста она претрага што је сад имаш.
Па у чему је онда проблем?
Па 'оћемо ону стару претрагу што је била горе десно.
Па шташ кад не да газда. Бар имамо какву-такву.
dal je ovo dobro mesto za priajvljivanje bagova u novoj verziji?
elem
kad se napravi nova definicija sa slikom, slika se pojavljuje među novima pre nego što istekne onaj sat.
dakle slika se pojavljuje a definicija ne.
e sad, ja sam mislila da je samo ja vidim kao autor, al sam videla i da mi je neko ocenio, dakle mora da je video preko sličke, dakle mora da je bag.
možda ti je neko od moderatora ocijenio?
a moguće je da se vidi i prije isteka tog sata, ne znam, nisam provjeravala iz ofa.
vidi se, sad sam videla tuđe neke
aaaa a možda sam i ja postala moderator a ne znam o.O
:)
dakle, vide se i prije nego što definicija postane vidljiva.
možda bi to trebalo ispraviti, ali ne vjerujem da je toliko bitno.
nije važno al je primećeno =P
tačno. hvala! :)
Могу ли последњи коментари на постере аутора да буду испод коментара на дефиниције? Извалио сам након три дана да ми је постер одабран.
Допуна: Тј. на страни са дефиницијама, оној која се отвори кад кликнеш на аутора.
el mozes da namestis kad "like" defku da se ne mora konfirmovati?
?
http://media.tumblr.com/tumblr_le737cPukj1qc2ead.png
...
@
Semir Gerkhan
Videh sliku koju si postavio, iako si brzo obrisao post.
Taj bag nije do sajta, već do tvojih podešavanja na fejsu. Pregledaj podešavanja o deljenju sadržaja sa fejsom i naći ćeš šta treba da se ispravi.
aa okok