![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Одлично, к'о Вусија. ♥
pozdrav za Vojvodu !
+ Што се чета тиче, јал бриши оне собе горе, јал их уводи.
И мислим да је непотребно да имамо и популарне и одабране дефке.
E sad, da pitam nešto što možda i nije tako jednostavno. Naime, baš mi se sviđa ovo sa definicijom po slučajnom izboru, ali bi mi bilo jako interesantno da, kada je ocenim, ona se odmah promeni, tj. prikaže neku drugu. Baš bi mi bilo zanimljivo tako da klikćem :) Eto, samo kao ideja...
EDIT: I da, mislim da bi dobro bilo da se to nalazi na svakom tabu kada smo na definicijama (odabrane, popularne...), a ne samo kada čitamo neku defku.
'ladno sam krenuo da dam plus na post iznad. :)
Oćeš ti linkujem neku defku? :P
ja sam protiv, jer kad bi te prebacivao na novu random defku odmah po ocenjivanju ne bi video ko je autor te definicije...
I na četu i forumu!
Još bolje da se ne vidi!
http://www.veryicon.com/icon/png/System/Characters/0%20Exclamation%20mark.png
Кајзене, ај овако леба ти, поправи следеће ствари. Врати нам листу људи које пратимо да видимо и тако то, и врати ону претрагу ова курцу не ваља. Али курцу не ваља. Не могу њоме да нађем ништа
ja sam protiv, jer kad bi te prebacivao na novu random defku odmah po ocenjivanju ne bi video ko je autor te definicije...
Pa ni sada se ne vidi. Govorim o onoj nasumičnoj definiciji, koja se pojavljuje dole-desno. Kada oceniš, ne izlazi ko je autor, osim ako ne klikneš na naslov.
ahaaaa, jebo me konj... u pravu si... nisam znao kako je kaizen udesio te random definicije pošto ne ulazim na defke baš često jer mi crko komp, a mrsko mi da buljim u telefon... sacam ukapirao šta hoćeš... apsolutno ZA!
kaizene tebra, aj svega ti popravi ovo sto ne moze da se preskoci jedan red.
nervira mnogo sto preskocen red ponistava i sve nabija u jedno. kod duzih defki je sranje jer je mnogo nepregledno tako bez tih posebnih paragrafa.
Stvarno pretraga je krš, navikao sam se na sve, ali za linkovanje više definicija potrebna je dobra pretraga. Nisam imao zamerke na staru, ako možeš vrati je.
Стварно треба да дозволиш да ембедујемо ХТМЛ.
Ne bih baš išao tako daleko, onaj CUSTOM dodatak je dovoljan što se tiče igranja sa izgledom. Sada je potrebna funkcionalnost.
Онај кјустом додатак не ваља курцу на овој новој верзији.
E jbga onda, radite CSS, učite HTML...
Нек нам Иштван да код да можемо да га дорадимо, зашто писати све испочетка?