ISPRAVKE u novoj verziji

1. Nestalo mi je dugmence za dodavanje sličice na defku. Da li sam možda ispunio neki limit? Preksinoć sam dodao nekoliko, juče jednu... Čini mi se da sam rano jutros imao tu opciju, ali je danas nemam.

2. lolo u isto vrijeme

3. Pajz stvarno, u isto vreme. Znači nisam jedini :)

Ne vidim ilustraciju ni na tuđim definicijama, za koje sam siguran da je imaju.

4. ako defka već ima ilustraciju to je to - ograničenje je jedna po defki

5. ali nema ilustraciju garant, a nema onu opciju sa strane da mogu da je dodam...
    a cini mi se da je bilo ogranicenje 3 dnevno, a ni to nisam prekoracio jer juce nisam postavljao....

6. Ограничење је 2 дневно, по новом закону...ал' нема ни мени дугмета за додавање.

7. U pravu su probajte sami
    Kad kliknete na ilustraciju desno odvede vas na definiciju al slike nema

8. Ma nešto nije u redu, definitivno, jer sam rano jutros imao dugme, a sada ga nemam (nisam dodao nijednu u međuvremenu). Na svim defkama je tako. I rekoh, ni tuđe defke ne prikazuju sliku, a trebalo bi da je imaju.

9. ni meni ne radi. ali, vidim da su maloprije dodate dvije slike na definicije.
    EDIT: ali kada kliknem na sliku otvori se definicija ali bez slike. čudnovato

10. Meni radi sve savršeno...

11. vidim. može li nešto da se uradi i za nas ostale?

12. Sređeno. Jel da?

13. sad može 2 slike da se ture na jednu definiciju? meni piše da mogu da metim 2 slike...

14. ja da dosađujem još malo. definicija je obrisana ali slika je ostala u onih 16 desno

15. Remac: to 2 znači 2 ukupno u toku 24h. I dalje je jedna za jednu definiciju.

16. meni sve radi kako treba...

17. paninaro, sad ne vidim. jel se secas za koju?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.