ISPRAVKE u novoj verziji

1. slika je nestala sada. u pitanju je bila definicija "po prvi put sa piiip na jutrenje"

2. Jebiga, ja videh da je ostala, pa obrisah sliku. :)

3. da li je u planu uvođenje da kada se klikne na temu na koju sam nešto postovao da me odvede na moj post a ne na zadnji post?
    Hvala za objašnjenje za one slike.

4. Je l' ima ikakve sanse da se vrati slovna pretraga? I privju definicije?

5. Pozdrav za brata Kaizena!

6. Је л' било предлога за ово:
    Кад би нпр. сад неко сад ставио 3 дефиниције одједном, он би морао да чека до сутра у ово време да стави неку нову дефиницију. Можда би се могао увести неки временски период од 24h (нпр. од 8 увече до 8 увече сутрадан) у току којих аутор има право на 3 дефиниције, без обзира на време постављања претходних дефиниција.
    Рецимо (ако би узели ово горе од 8 до 8), објави дефке у 21:00, 22:00 и 7:00. И онда кад буде 20:00 да му се омогући стављање опет 3 дефиниције, нпр. да све стави у 20:30, и онда мора да чека до сутра у 20:00 да би ставио нову.
    Не'ам појма је л' ово боље или лошије.

7. Зашто не могу да видим ПВТ са собом?
    Могу да пошаљем, ту је, али када кликнем, пише да је нешто сјебано.
    http://pokit.org/get/4c42fbbb35207eb00929c2f5f19596d7.jpg

8. И постоји пропуст код ових надимака.
    нпр.

mylyca, mylyca, mylyca, mylyca, mylyca, mylyca, mylyca, mylyca, mylyca Prošli nadimci

Капирам да се не виде они који нису дуго стајали на профилу.

9. U roku od 10 minuta morala sam da se tri puta prijavljujem. Stalno me izbacuje, jebem li ga, ne znam zašto.

10. Pa kaizen podmlađuje ekipu na sajtu.

11. Gazda, primetio sam da mi juče i najkuče kad sam objavljivao po jednu definiciju sajt je automatski objavio tri. Elem, potrošio sam kvotu, pa zato ili mi uplati ktitora ili popravljaj.

12. Uplatite mu ktitora !

13. Ne ozbiljan sam. Objavim jednu defku, ono mi na profilu iskoči kao da sam istu tri puta objavio i prazna kvota. GAZDA POPRAVLJAJ SAJT!!

14. Дај нам газда оне лепе боје и оправдај надимак.

15. Šalabajzer
    Pa kaizen podmlađuje ekipu na sajtu.

More marš bre.

16. Хахаха.
    Морао сам да се насмејем.

17. I dešava se da kad označiš dio teksta pojedini slogovi u rečenicama šetaju lijevo desno.

Neko normalan to ne vidi al' neko sa OKP čupa kose.

18. А што стоје илустрације дефиниција које су обрисане, ш'а ће нам?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.