Omiljeni superheroj

1. Betmen, jer je jedini superheroj. Ako pogledaš definiciju, heroj je neko ko rizikuje sopstveni život da bi pomogao drugima. Ako imaš supermoći i ništa ne može da te ubije (kao Supermen), ne znam kako možeš da se kvalifikuješ kao heroj.
    Betmen je običan čovek koji se svake noći izlaže smrtnoj opasnosti zarad pravde.

Na drugom mestu Spajdermen, jer pored toga što ima kul moći, njegov alter-ego (tj. pravi ego) Piter Parker je tinejdžer koji ima niz egzistencijalnih problema što ga čini nekako realnim.

2. Ustvari, Piter Parker je sada muerto, novi Spajdermen je hispano-crnac.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fd/First_image_of_miles_morales_spider_man.jpg
    Majls Morales

3. Ako imaš supermoći i ništa ne može da te ubije (kao Supermen)

ako si gledao drugi deo Kil Bila znao bi zašto je Supermen jedini pravi. Inače i on može biti ubijen...

4. Valsinarb90 03.01.2012.

Betmen, jer je jedini superheroj. Ako pogledaš definiciju, heroj je neko ko rizikuje sopstveni život da bi pomogao drugima. Ako imaš supermoći i ništa ne može da te ubije (kao Supermen), ne znam kako možeš da se kvalifikuješ kao heroj.
    Betmen je običan čovek koji se svake noći izlaže smrtnoj opasnosti zarad pravde.

Na drugom mestu Spajdermen, jer pored toga što ima kul moći, njegov alter-ego (tj. pravi ego) Piter Parker je tinejdžer koji ima niz egzistencijalnih problema što ga čini nekako realnim

Једино Валсинарб може од нечег и иначе лејм као што су суперхероји да направи нешто још лејмскије. Браво брате!

5. Jbt, zaboravio sam Lucifera. Jedan od najjačih ikada mada je više antiheroj, jebem liga, svejedno jebe silno i na više nivoa.

http://4.bp.blogspot.com/-BXV4wWtB494/TYSr0TjIz5I/AAAAAAAAADE/gMctqBaJdGY/s1600/Lucifer%2B3.jpg

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.