Prijava

Да ли је заиста могуће да неко пише овакве царске текстове и да заправо верује у то што сам пише? Просто ми је невероватно да је тај човек озбиљан.

На пример: http://www.scribd.com/doc/13864096/Jovan-Deretic-Aleksandar-Veliki-Car-Srpski

Јеботе, Александар Карановић, невера.

Имбецил, није вредан помена.

Александар Карановић је мој директни предак. Човек говори оно што ниједан српски историчар није смео. Нека нам га дуго српски бог поживи. Хвала му на свему што ради за Србску ствар.

Матори је прс'о скроз, вероватно је био злостављан у детињству или шта... Смешне ствари говори... Фазон, бог је био Србин, па је одлучио да створи све остале... Хахахаха, смејуљија од јединке! :-)

Nema šanse da je trol, to bi značilo da je još luđi. Mislim da on 100% veruje u to što piše.

Ima i još većih careva od njega. Ovaj će se dopasti lingvistima.
http://www.scribd.com/doc/21801382/Dusan-Vukotic-Etimoloski-Recnik-Surbelskih-Jezika

Ovo sam već kačio na temu "Podijeli", ali valjalo bi još jednom.
http://www.youtube.com/watch?v=STSKNizZDv4&feature=results_main&playnext=1&list=PL71ED771D125FE54B

Но комент1 Незнам јел'озбиљан ил'се претвара...

Цела та пара историја примамљиво звучи и има смисла у неким теоријама али фале докази.

На пример, плоча ур нина сар сербула, најстарији помен Срба, трте мрте, де је плоча Јово? де? Порфирогенитов спис уствари писали хрватски калуђери у 16.в, Који? Како знаш?? и тако даље.

За сада му не верујем, али кажем има смисла.

има смисла

Александар Карановић?

не знам ко је Александар Карановић, можда је то неко његово име за Ацу Великог. није ни важно.

има смисла, у многим стварима не у нпр. Нено Белов српски цар градио пирамиде.

студирам историју и изваљујем многе нелогичности, несклад и неке сумњиве околности и чињенице у вези са срп. ист.
али у сваком случају то није ни близу довољног да се оповргне садашња званична историја уколико уопште има шта да се мења и прекраја.

Ima smisla kada kreneš od pretpostavke da su Srbi narod najstariji ili da su došli sa Sirijusa. Onda sve ostalo možeš lagano da našteluješ da bude "dokaz". Plus ako nemaš pojma o čemu pričaš, bude ti još lakše.

"Danska je bila jedna od srpskih zemalja. To se vidi iz imena, reč Danska na srpskom ima koren u 'dan' dok na njihovom to ne znači ništa."

Зашто је Нино узео тај надимак када је прешао у српску веру?
Зашто су га агенти ЦИА-е убили?
Ко је Нино Белов заправо и шта смо ми? Да није можда син Бога Беле? Одакле српска оцила по рушевинама Ниниве и одакле нама двоглави орао?
Алексадар Филопов Карановић је са друге стране недвојбено Србин.

a kao nismo sa Sirijusa?

Dereta je car realno

Ja mislim da je on zapravo pisac epske fantastike i da je uvideo da se nece leba najesti od toga ovde pa svoja dela prodaje maloumnoj publici. Ali ozbiljno, kad pogledas njegovu "istoriju" vidis pricu razvijeniju od Gospodara.

Jooj, ime teme je ludilo!

Ајаксе децхко, јебао те србски бог. Елем, основни аргумент овог квази историчара и темељ на којем почивају сва његова истраживања и дела јесте поигравање са лингивистиком, тражећи генеалогију релативно сваке области ЕвроАзије, уколико у свом саставу имају реч С и Б, редослед није битан, или неку реч иоле сличну нашем језику и наводећи исту као античке српске области. Ја као историчар, имам моралну обавезу, да пишем искључиво против учења овог психички болесног публицисте, чији је основни циљ профит, који у недостатку аргумената реномиране историчаре, назива слугама Ватикана и страним плаћеницима. Какав историчар може рећи да је Александар Македонски Србин, притом наводећи као извор човека који је умро 50 година пре него што се сам Александар родио. Очигледно се ради о умно поремећеној персони, без трунке реалног знања и жељом за заглупљивањем широких народних маса најчешће оних који немају основно знање из историје, његових најтврђих присталица. Не мислим да та особа заслужује уопште тему на овом сајту. А ко се занима за тему, предлажем читање дела историчара, проф др Радивоја Радића, заменика директора САНУ - " Срби пре Адама и после њега. Историја једне злоупотребе: слово против „новоромантичара “ где наводи и исмејава велики број тврдњи представника ове школе, од којих су најзначајнији Јован И. Деретић и Олга Луковић-Пјановић, нарочито истичући апсурдност метода којима се служе, попут „произвољног поигравања са лингвистиком“ и других.

a kao nismo sa Sirijusa?

Sad da li smo baš sa Sirijusa ne znam, ali je pouzdano utvrđeno da su stanovnici Lepenskog Vira leteli kosmosom.

Sad da li smo baš sa Sirijusa ne znam, ali je pouzdano utvrđeno da su stanovnici Lepenskog Vira leteli kosmosom.

A jel znaš ti što Ameri više ne idu na mjesec? Naišli su na tragove srpske kolonije na njemu, i nisu željeli da se za to sazna. Postoji crkva koja izgčeda kao hram svetog Save na vračaru. Procjenjuje se da je star 20 000 godina. Posvećen je Sv Vasiliju Ostroškom. A vasilije je bio jedan od naših najznačajnijih svemiroistraživača. Zato njegovo tijelo nije istrunulo, od radijacije. Procijenjuje se da je u svemiru ukupno boravio 10 godina. I da je jednom čitva božićni post proveo u svemiru. Van broda.