Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Možeš da joj daš pomije sa njenim krmkom, i na dnu ostaviš glavu tog praseta i nož. Tako kad uradi harakiri, pojedeš je, i opet ostaviš višak za njene prasiće kad porastu... A možeš i samo da se prekrstiš i zakolješ u ime oca, sina, i svetog duha....
Sad sam bas zavrsio sa njasvijem(jeo,ne klao haha)
Једном ми је ортак рекао да је заклао свињу.
Од тог тренутка сам престао да се дружим са њим.
može se ovim ispasirati
http://media.giantbomb.com/uploads/0/9837/838785-katana2_thumbnail1.jpgf6abf383dd964902b4da88e184ce0bb8large.jpg
Метак у потиљак, кад кљокне доле на све четири више ништа и не осећа (ваљда) онда брзо нож да се пусти крв и да брже умре, после се вућа још 5 минута али то су само они рефлекси. Тако онај мајстор ради што клао вепра код мене ...
Pustit svinju iz obora u baštu, kad bude trčkarala ti se zaletiš, skočiš joj za vrat, u'vatiš lijevom rukom lijevo uvo, desnom donju vilicu i okreneš.
Ovo se zove Twisokolj
Izvučeš sajlom, klepiš marvu maljom pa popraviš nožem, ižčupaš grkljan i baciš Rundovu da se gozbi, jebem ti humanost i sunce, nas čitav život nehumano bombarduju radioaktivnim elementima pa im niko ništa ne smije reći, samo još fali da mi propovijedaju o humanom klanju svinja.....
Од тог тренутка сам престао да се дружим са њим
I od tog dana puniš škembe zelenom salatom i kupusom? :)
Jednog dana mi je (puniji) ortak rekao da je zaklao svinju.
Ja sam mu na to rekao da ne ubija svoje rodjake.
Даш јој саке и одфикариш јој вуглу катаном .
Јесте Скочко, ал ако је не опиздиш лепо мацолом само си направио вече срање, после само пушка помаже.
Taj rad.Obeščasti svinju.Natjeraj je na samoubistvo.Priđi problemu sa psihološke strane.
Ako ne opizdiš lijepo - opizdi nanovo. Ha ja, zašta komplikovati?
Stari moj i ja smo klali veprinu od 300 kila, ja sam vepra izvuk'o sajlom i držao ga a stari ga je 4 puta mlatno maljom prije nego što je mrcina pala. Poslije toga je ta krmčina mene bukvalno vukla i bacala po njivi dok se batrgala u mješavini krvi, blata i snijega. Je l' to humano sa krmkove strane? Nije.
Fala, doviđenja.
Гласам за катану. Глед`о сам неко убијање крава у АфриКи. Два црнца су држала краву, а трећи је дошао са неком мачетом од 2 метра, зама`но као некрст и дословно целу главу отфикарио крави. Ова је само клецнула и пала ко сунцокрет. Фаталити!
ХУМАНО КЛАЊЕ СВИЊА НИЈЕ МОГУЋЕ САМИМ ТИМ ШТО СВИЊЕ НИСУ ЉУДИ. јел постоји иначе било какво хумано клање? јбт, ко да су вас усташе училе..
Nož u grkljan.
Сизиф је у праву свиње не могу да буду хумано заклане јер су свиње ал ја мислим да је моја идеја најбоља.
Potakni krvnu osvetu.Optuži svoju svinju pred porodicom komšijine svinje za smakniće.Onda čekaj.
+1
Problem u Sizifovom zaključku je da ne kolju svinje već ljudi. A može li postojati humano klanje? Može.