ma ajde sta koji tuki lupetate tu! Vi biste da se jebete a da vam ne udje! Ne moze drugacije! Oces meso a neces klanje? E pa onda lepo predji u biljojede i kraj.
@tema
Mislim da bi trebali da organizujemo klanja kao okupljanja. Sledeci ko bude planirao da kolje neka se javi na temu pa da dzumle odemo svi kod njega i pomognemo mu i pokazemo svoje sposobnosti!
ma ajde sta koji tuki lupetate tu! Vi biste da se jebete a da vam ne udje! Ne moze drugacije! Oces meso a neces klanje? E pa onda lepo predji u biljojede i kraj.
@tema
Mislim da bi trebali da organizujemo klanja kao okupljanja. Sledeci ko bude planirao da kolje neka se javi na temu pa da dzumle odemo svi kod njega i pomognemo mu i pokazemo svoje sposobnosti!
Ово је вероватно једина паметна идеја везана за гејманифестацију под називом Окупљање. Ово је права ствар, и треба озбиљно да размислимо о овоме. Ја сам за, јебеш оно "Идемо у кафану, ми и вонаби добре рибе са сајта које су падавичарке". Ајмо бре на свињокољима да се окупљамо, предложите свима!
A znači hteo bi i da jede svinju?! Pa još i humano da je ubije... Ne ide to zajedno. Ja reko samo planira atentat. Kod nas u selo krkneš je čekićem u vugla i posle je humano i tako sirovu da je jedeš.
i ispucale zanoktice!
Uf to krcka pod zubima lolo
Маљем у главу, да је онесвестиш, па тек онда кољеш.
Iz nekog razloga,to ljudi ne rade kad ih kolju,a ne znam zasto...
Duže se ritaju
Onom injekcijom kojom kučiće ubijaju. Ali to onda nije klanje. Je l' baš 'oćeš da je kolješ? Možeš onda da je zakolješ nakon što je uspavaš.
@tema
Putine,onda bi jeo otrov...
Ima tipa onaj pistolj u celenku da je osamutis, pa grkljan prerezes i cao..
Ali nijedno klanje nije humano.
@tema
Ово је вероватно једина паметна идеја везана за гејманифестацију под називом Окупљање. Ово је права ствар, и треба озбиљно да размислимо о овоме. Ја сам за, јебеш оно "Идемо у кафану, ми и вонаби добре рибе са сајта које су падавичарке". Ајмо бре на свињокољима да се окупљамо, предложите свима!
Ja sam svoje zaklao, evo vam suv kurac lolo
svi noz i u mobu. vopi se ponese, kozura se servira i topli cvarcki. Karaju se padavicarke u slami i GUŠT svima!
Naučnici vredno rade na stvaranju mesa "u epruveti".
Pitanje: ko bi od vas jeo sintetičko meso? I da odmah pitam: zašto ne?
A znači hteo bi i da jede svinju?! Pa još i humano da je ubije... Ne ide to zajedno. Ja reko samo planira atentat. Kod nas u selo krkneš je čekićem u vugla i posle je humano i tako sirovu da je jedeš.
Валсинарбе, због свињокоља, јебено! Није све у месу, има нешто и у забавици и транжирању.
Da klanje i degustacija krvi je nezaobilazna stvar.
Humano klanje svinja? ahahhaahhahahahahaha
haaaahhahahhahahahhha
hahahhaahhahahahahaha
haaaahhahahhahahahhhahahahhaahhahah
ahahahahaaaahhahahhahahahhhahahahhaahhahahahahahahaaaahha
hahhahahahhhahahahhaahhahahahaha
ahaaaahhahahhahahahhhahahahhaa
hhahahahahahahaaaahhahahhahahahhhahahahhaahhahahahahahahaaaahhahahhahahahhh
ahahahhaahhahahahahahah
aaaahhahahhahahahhhahahahhaahhahahahahaha
haaaahhahahhahahahhhaha
hahhaahha
hahahahahahaaaahhahahhahahahhha
hahahhaahhahah
ahahahahaaa
ahhahahhahahahhhah
ahahhaahhahahahahahahaaaa
hhahahhahahahh
hahahahhaahha
hahahahahahaaaah
hahahhahahahhha
hahahhaahhahahaha
hahahaaaahhahahha
hahahhhahahahhaahh
ahahahahahahaaaahhahahhahahahhhah
Nameće se pitanje:
Bas to,humano klanje hahahahaha
Vilama
Свиња нагазила мину, бог да јој душу прости.