Како што хуманије заклати свињу?

1. Da,ono,misli do jaja si,hranis je i sve i na kraju je zakoljes krvnicki :)

2. samo capa-capa. A kad lelek okaci to u susaru pa prodimi... Mmmm... lolololo

3. Је л има на јутјубу ово? Мислим, како кољу свињу неку?

4. Mene zanima kako humano ubiti psa. 'Ajmo predlozi. O ne, čekaj, to je morbidno, zar ne?

Zanimljivo mi kad je šugavi Blic na svoj sajt stavio slike iz Vijetnama kako deru pse i prodaju na pijaci i komentari, svi do jednog, su bili u fazonu: OVO JE STRAŠNO! KAO DA GLEDAM DA UBIJAJU LJUDSKO BIĆE! KAKO MOGU, ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! 'AJDE SVINJU JOŠ I NEKAKO, ALI PAS!!
    Ono što prosečan čitalac Blica naravno ne zna je da je svinja jedna od najinteligentnijjih životinja sa daleko većim kognitivnim sposobnostima nego pas. I ako je nešto sličnije čoveku, onda je to svakako svinja i po inteligenciji, a i po građi organa. No, nema razlike između svinje i psa ako ih koristite kao hranu. Što će reći, da bi sudio o nečemu, moraš uvek da se izvadiš iz kulturnog konteksta iz kojeg dolaziš.
    Zanima me koliko ima takvih licemera ovde koji zbijaju šale o klanju svinja, a ostavljaju besne komentare ispod odranog psa.

Dakle, kako humano ubiti psa?

5. Murinjo,mislim da nije dozvoljeno da se kaci na jutjub to...

6. ko i svinju. noz pod grlo. otrambesis ga o neku granu drveta, cigaru u usta i noz i DELJI

7. No, nema razlike između svinje i psa ako ih koristite kao hranu

ЈЕо си обоје, па нам из прве руке објашњаваш?

8. Иако обожавам месне прерађевине од поменуте животиње, нисам у стању да гледам кад се убија свиња. Код мене на селу се то још увек ради доста примитивно - коље се. Има пар техника, али све укључују мучење животиње.
    Капирам да може да се успава неком ињекцијом, али навике људи је тешко мењати.

9. ako dobro umesas meso, kobasice se nece ni osecati na dzukca

10. Valsinarb90 pre 4 minuta
    Mene zanima kako humano ubiti psa. 'Ajmo predlozi. O ne, čekaj, to je morbidno, zar ne?

pa kaže

menijesamodosadno malopre
    Иако обожавам месне прерађевине од поменуте животиње

11. Kako sto svinjskije zaklati coveka?

12. Alo ljudi svinja MORA da se zakolje da bi se odstranila krv iz organizma. Jedino ako ne mislite da je priključite na pumpu za vodu i špricate po njivi.

13. Ne mozes je spricati,pa posle da je jedes otrovanu...

14. Jeo bih je i da ima sidu lolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.