НБА 2011/12

1. Neka udje u zapisnik da sam Dzankiju dojavio ko ce da udje u finale sutiranja trojki.

2. Proliv od turnira u zakucavanju.

3. Da se zabrani preskakanje igrača na takmičenju u zakucavanju, 50% su naka prestakanja stolica motora bicikala ljudi goveda auta...

4. Badindzer trebao da dobije. Lik preskocio Didija, zaboo do jaja windmill i uradio reverse sa povezom na ocima.

Dzordz me mnogo razocarao, previse se zajebavao.
    Evans nista posebno, apsoluno nezasluzeno dobio.
    Vilijams je sve usrao onim zadnjim.

Ocigledan dokaz da treba da postoje sudije i da ne treba dati glupim Amerikancima da odlucuju o bilo cemu.

Za mene je Cejs pobednik i zdravo.

http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/1202/2012-slam-dunk/images/8.jpg
    http://i2.cdn.turner.com/nba/nba/multimedia/photo_gallery/1202/2012-slam-dunk/images/10.jpg

5. nikad gluplje takmičenje nisam vidio. Pa ono sa Howardom i Supermenom je bilo do jaja za ovo. Da ne spominjem da poslije Jasona Richardsona nije bilo dobro takmičenje u zakucavanju.

6. Ma bre posle Vinsa Kartera nista.
    Ovo postalo pozerisanje i zajebancija.

7. Komercijala teška. A zarada preko telefonskog glasanja, mogu da zamislim.

8. Koje govno od takmicenja. Jutros sam pogledao kucanja i ne mogu da verujem.

9. Ovaj Badindžer je prevara teška, kad je video da ne ume da zakuca sa povezom, podigao povez tačno da može da vidi gde gazi, i zakucao reverse kao... Svaki od učesnika je imao samo po jedno dobro zakucavanje, a i retko ko je zakucavanje izveo iz prve. Najgluplja zakucavanja... Ono sa kamericom Evansa, i Džordžova poslednja dva, kad je lepio Lerija na tablu, i kad su ugasili svetla... Onaj Vilijams, imam osećaj da nije ni uvežbao ovo poslednje zakucavanje, kao da mu je u tom trenutku palo na pamet da bi to mogao da izvede. Svaki učesnik prošle godine bi dobio ove iz sprdnje, da ne pričamo o vremenima Vinsa Kartera...

10. A nije mi jasno sto ovi koji se kurce da su superstarovi tipa LeBron nece da se takmice. Pickice.

11. Nece da se prijavi jer bi mogao da se povredi, a to mu nikako ne valja.

12. A sto nije bilo Grifina,Kartera,Hauarda?

13. A sto nije bilo Grifina,Kartera,Hauarda

Grifin osvojio prošle godine, puca mu tuki sad ... Hauardu je to dosadilo, a realno ove godine, od ovih igrača niko nije na njegovom nivou, moje mišljenje ...
    Karter je malo ostarao, i njemu puca za zakucavanja, ali da se pojavio, opet bi ih sve sjebao ...

14. Ne znam, meni bilo zanimljivije kad sam gledo takmicenje u kucanjima u turskoj ligi, nego ono sinoc.

15. Ma kucanja su iz godine u godinu sve očajnija ..

16. Sve što je moglo da se pokaže, pokazalo se ... čekam nekoga da ga kucne sa trojke, pa da budem zadovoljan

17. Ne može više Carter da skače kao što je skakao ranije, koljena otišla. A ovi ostali i bolje da nisu bili, kakav Howard kakav LeBron, sve je to niža liga kucanja. Sad je fora zadnjih 10-ak godina da se takmiče mladi igrači kojima je to prva ili druga godina, jer onda ih kao zapaze, mogu da poboljšaju svoju karijeru i šta ti ja znam. Neće više nikad biti 80-e i dueli Jordana i Willkinsa, to je bilo takmičenje i imalo je draž neku.

18. Jordana i Willkinsa, to je bilo takmičenje i imalo je draž neku.

+1

19. Sve što je moglo da se pokaže, pokazalo se ... čekam nekoga da ga kucne sa trojke, pa da budem zadovoljan

Jel neko gledao onaj snimak kad Dzordan skoci sa trojke i promasi kucanje, ali je dohvatio obruc ili sam ja to sanjao?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.