Prijava

ne bih se slozio capline. lebron jebe vazda, a vejd kad ga prokenja, a zna dusere strasno. durant je dobar, bice zanimljivo videti kako ce dalje razvijati, harden je otkrovenje za mene, koji lik. batije prangijas - jednom.

cini mi se da je pogresno sudjen faul hardenu nad dzejmsom, ovo pred kraj.

и мени се чини да није био фаул. ал' џабе, вестбрук на крају зајебао ствар, мада и дурант је стао на крају. јебешга, могли су да добију, нарочито кад су пришли на 86-85, после оне изгубљене лопте вејда.

E u kurac, baš kad treba da se izvuku, durent i vestbruk zajebu stvar.

Пуне трибине лудих највијача, немате бакље, цела Американ Ервејз Арена гори... олол Добра текма, штета што је Раћа Вестбрук ујеб'о ону тројку на крају, зацршница би била много занимљивија...

Vestbruk nije trebao da uzme onaj sut za 3 poena na kraju pa da je ostao sam milion puta
zna se ko u okc treba da sutne kad se lomi

Nadam se da će večeras vratiti brejk.

Леброн је одрадио утакмицу као прави вођа.... Кад је требало, разигравао је саиграче и Мајами је морао кад-тад коначно да проради и кад је требало, таман је убо и тројку на крају.... Оклахома очигледно нема искуства да приведе утакмице крају, а и фале им Харденове добре партије.... Поготово пошто је у Мајамију Чалмерс одиграо врхунски.... Очекивао сам далеко неизвеснију борбу, али добро.... Можда је и буде било уколико је Лебронова повреда озбиљнија.... Такође, Вејд и Леброн су одлично радили офанзивни део тражећи и контакте....

Ne volim ove instant ekipe, ali mi je drago sto je Majami osvojio, prvenstveno zbog Lebrona. Greota da takva igracina ne uzme prsten.

Ma bjezi....sjajan prvi deo sezone, a plejof sranje zivo....posebno sto je sugavi majami osvojio

Леброна су само грчеви напали прошлу утакмицу....
Оклахома ме разочарала у финалу, поготово Харден.... Очекивао сам далеко неизвеснију борбу, ал' добро, шта је ту је, доста су неискуснији и ваљда ће на овом неуспеху да изграде неки темељ да буду успешнији.
Мајами је заслужено освојио титулу, зато су уосталом и направили овај тим, за Леброна не знам шта да кажем, трипл дабл синоћ и у прошлом мечу му је за исти учинак фалио један скок.... Доста ме на Меџика подсећао, кад остатку тима није ишло у четвртом мечу, он их је разигравао. А да ли ће и догодине наставити у овом ритму, остаје да се види, углавном неће га моћи више зајебавати за прстен.
Дурантула је једини био константан у Оклахоми, а тако се не осваја титула. Но, свакако направљен је доста талентован и квалитетан тим који ће и наредних година претендовати на титулу. Нешто ми се чини да ће ривалитет Оклахома-Мајами бити налик ономе из 80их између Лејкерса и Бостона. Видећемо....
А саћу дотворим тему и за нову сезону, пошто се драфт ближи, а лутрија је већ завршена....

Drago mi je zbog Lebrona samo. Zasluzeno dobio Majami

Oce neki mod da promeni u 12/13 pa da nastavimo sa pricom

Neš u LAL, Alen i Lewis u Heat. Šta mislite?

OJ Mayo u Dalas, Jet u Boston.

Mislim da su Lejkersi odlicno prosli, jos kad bi nasli solidnu trojku bili bi ozbiljni kandidati za titulu. I mislim da Majami ima najbolju sutersku ekipu ikada.

Gasol mrste iz Lejkersa,kurcina od igraca ne kapiram njegovu svrhu i nikada je necu skapirati,tip igraca na koga se Macvan ugleda

Majami ima takvu spolju liniju da je to neverovatno,ali znate onu, "Velike utakmice se ne dobijaju sutem."

Ајте вамо господо, нова тема за нову сезону....
http://vukajlija.com/forum/teme/43219-nba-2012-13