НБА 2011/12

1. Neka je šutnuo, i treba ..

2. I on je isti govnar. Takve sportiste ne mogu da cenim nikad. On treba da se podredi timu i timskoj igri, a ne sve da se podređuje njemu. Košarka je kolektivni sport, ovo što oni rade je za mene iživljavanje. Kolko god da je dobar posle ovog halavljenja i šutanja iz nemoguće pozicije dok pola ekipe bleji slobodno meni bi presedeo celu sledeću utakmicu na klupi. Pokenjo bi im se oboici na facu.

3. Pre bi on to pogodio nego ostali normalnu trojku ... pa najveće razočarenje mog života je kad je Artest uzeo da šutne trojku za pobjedu .. naredne pola godine ništa od košarke nisam pratio ..

4. Kontam da se ložiš na Kobija, ali ne transferiši molim te...

5. Ma ne volim ni Kobija ni LeBrona, jer da bi zaista bio veličina moraš da budeš i nesebičan, što svakako nije odlika ove dvojice, bez obzira na to koliko su dobri. Meni je omiljeni igrač u NBA-u Kris Pol. Čovek je jednostavno objasnio kako treba da igra jedan plej. Izreći ću sad jednu veliku mudrost, ali mnogo volem da gledam Rouzove solaže jer taj čovek zaista nije normalan! 'Nači koja je ono brzina i eksplozivnost, krf ti jebem, ali još fascinantnije od toga mi je kako čovek ide na ulaz i gde sve ne nađe put do koša. E, njegova sebičnost mi ne bi smetala, iako ga naravno onda ne bih smatrao toliko velikim igračem.

6. Kontam da se ložiš na Kobija, ali ne transferiši molim te...

Važi, treba Gasol da šutira za pobjedu ... aha ... ae

7. Malopre u kladionici video neke najbolje poteze od sinoc.Oklahoma i Majami ubili kucanjima.

8. LeBron je najbolji aktivni igrac, Kobi je najveci... Toliko

9. Nijedan nece biti veliki kao MJ jer je nemoguce uraditi to sto je on uradio, a James i Brajant su ista klasa i tu nijanse odlucuju, jednostavno je skoro nemoguce reci ko je bolji, to je stvar licnog ukusa...Ja trenutno najvise gotivim Rouza, jer su njegovi prodori jednostavno perfekcija a uz to igra za moj omiljeni tim...

10. Јел провалио неко да је Брајант направио кораке, кад је дао кош за онај рекорд? у поенима?

11. Kakve vi klinačke rasprave vodite ovde. Ima li ko da prati NBA aktivno, mislim da gleda utakmice, da ima svoj omiljeni tim, da kaže zašto mu je omiljeni tim?

Evo, ja sam odgledao minimum 34 utakmice Bulls-a ove sezone. Volim ih zbog njihove odbrane, jer se i sam ložim na odbranu. Mislim da su ove sezone sa hamiltonom napravili pravi potez, jer njegova igra bez lopte odvlači igrača sa udvajanja + širi reket za rouza i "teškaše". Buzer je kvalitetniji u napadu, u odbrani i dalje rupa. Noah počeo da razvaljuje opet, još nabacio neki džamper sa kapice, milina. Deng mi je omiljeni igrač, zbog svih sitnih i prljavih stvari koje radi svako veče. A za svojih 43+ minuta, ih radi dosta. Klupa odbrambeno možda i bolja nego prva petorka. Mislim, i nadam se, da Bulls-i ove sezone mogu da prođu Majami u finalu konf, i kasnije dobiju Oklahomu u finalu, zbog klupe.

Simpatična mi je i igra Minesote, koja forsira osnovne principe igre i lepršavost, ali su defanzivno slabi. Njujork je zanimljiv za gledanje kad igraju kući, isto tako i Boston.

I generalno mi ide na kitu to što svi navijaju za tim u kom igra taj i taj. Košarka je TIMSKI sport. Koliko je vas Heat-ovaca navijalo za majami dok LeBron nije došao?

12. Ja navijam za Bulse od kad pamtim za sebe...naravno zbog MJ na kog sam se lozio ko klinac...ove sezone istina nisam pogledao puno utakmica, mozda nekih 7-8 njihovih, ali sam zato Minesotu mnogo vise gledao, mogu Bulsi uz malo srece do titule....Jednom sam vec napisao Majami je vjestacka ekipa, kao Real u fudbalu, jednostavno su mi antipaticni da ih ne mogu ni gledati zato i ne mogu pricati o njima.
    Bulsi su odlicni, samo Buzer mi nekako upada u oci...nekako mi je on vise za Ekipe poput Golden Stejta i sl. Noah igra sjajno, kandidat za najboljeg sestog igraca sigurno ako ovako nastavi, Deng je standardno dobar,I onaj Watson iznenadjujuce (bar za mene) dosta solidan ove sezon, od Korvera sam ocekivao vise ove sezone, ali on jednostavno igrac s klupe klasicni, cak ima i vecu minutazu ove sezone ali opet nista posebno, Brewer je koliko se sjecam bio odlican rookie u Juti, ali nekako izrastao u tek solidnog igraca, posebno u odbrani, ali je ipak puno vise obecavao

13. Meni je bezze što ljudi hejtuju Majami, jer je ipak Vejd tamo ćaća. Da nema Vejda, bili karina.
    Dosadile su ekipe Lejkersa, Bostona, San Antonia... Vrijeme je za neke nove šampione. :D Ja bih volio da Čikago i Oklahoma doguraju daleko.

14. Vjeruj mi da su samo Bosh i Wade tamo uz jos jednoh solidnog kao podrsku, imali bi kompletniju ekipu nego sada sa 3 all stara, a gotovo bez timske igre i kvalitetne podrske drugih igraca

15. Meni su oni bili dobra ekipa kad je Šek igrao tamo.

16. Zamisli sad Sek centar wade plej uz bosha koji je gejmerski receno Power forward auuu to bi bila ekipa za prstena :)

17. Pa da, bila bi to fina ekipa, ali Šek je već star, nema kruva od njega. A čitao sam negdje da bi mogao Hauard preći u Bulse.

18. Ne, Hauard će, po svoj prilici, zajedno sa Deronom u Dalas. Ovi čiste salary cap za dva mega ugovora, sa Novickim ima Dalas da bude TATABANJA!

19. Slažem se sa Anarchyst u vezi MJ, i Rouza takodje gotivim .. posle Brajanta možda i najmiliji igrač :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.