Koja su najčudnija mesta na kojima ste urinirali?

1. PAAAAJAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2. Gospod Bog se izurinirao po temi ololo do sad najčudnije mesto.

3. Pelene za odrasle.
    Srećom, prohodala sam.

4. По сиротињи.

BOG!

5. U bre Majo, saobracajka neka?

6. Jednom se moj ortak popišo u vodokotlić, u nekom birćuzu. Kaže bila prljava wc-šolja, gadilo mu sei ladno zaklopio šolju, otvorio vodokotlić i olakšo se.

7. Испред дома пензионера, толико ме пресекло, ал' је срећом пуст крај ионако је било насред улице...

8. A penzioneri koma. Garant su bili ljubomorni, oni pišaju u katetere i pelene a ti nasred dzade:)

9. Било је далеко од видокруга, једино што сам ко дебил кренуо да спуштам панталоне па да пишам као азијат...

10. Moji drugovi su jednom pišali i kenjali u fioku, na ekskurziji.

11. Buksnomanijak 04.01.2012.

U pičku.

:))))

12. Пишао сам по београђанки, у канту за отпатке у шк, насред ибарске магистрале, са неког надбождњака ваљда се тако пише . лавабо, писоар, када, тераса

13. Prosli vikend u klubu guzva, izlazim iz wc i pustio vodu na lavabou perem ruke i pogledam malo bolje ono lik izvadio djoku i pisa u moj lavabo o.O Ja ga pitam pa jel mora u lavabo majka mu stara on meni pa guzva... sva sreca nije mi popisao ruke...

14. надбождњака ваљда се тако пише

лол

15. hahahahhahahahahahaahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahaha .......a i ovaj sto mu pisaju u lavabo. lik ti se ispiso u zivot bukvalno, trebao je jos i da te zagrli i da ti trazi da mu ga otreses kad zavrsi hahahahhahah sou brte

16. У флашу

http://costpriceja.com/store/images/Smirnoff_Ice_4b14cf2b3df8f.jpg

чији је садржај након тога, мој наварени друг, наврнуо...