Prijava

Ja nemam inspiraciju da bilo šta pišem tamo.. Nisam zanimljiva osoba, nemam smisla za humor, ne želim da uveseljavam ili informišem druge ljude o bilo čemu..

Na tviteru kao treba da pišeš o čemu razmišljaš trenutno ili šta radiš ko stvoreno za mene zakletog nolajfera ali ja veći deo dana provedem drkajući ga a ostatak ramišljajući kad da ga izbacam, jebo te koji bi ja smor bio tamo, bolje što ga nemam, mislim na tviter...

Imam već neko vreme. Dva puta sam probala, otvarala pa gasila, treći put sam se ozbiljno navukla kad sam ukapirala kako da imam interakciju sa drugim korisnicima.

Jedino što se tamo ne trudim da budem vickasta ... čak naprotiv, ispoljavam mračnu političarsko-hejtersku stranu .............

неретко сам се гадио ствари које сам био приморан да гледам електронским путем, али сам временом ипак морао да се модернизујем и прихватим иновације. нажалост, дошло је време кад се све битне ствари дешавају на интернету.

сам "твитер" ми одговара, јер сам у блиском контакту са особама које желим да контролишем, а уједно и јер моја реч може да дође до обичног света, као што је случај и на овом сајту.

што се мене тиче, последњих недеља сам био на терену па нисам стигао да пишем, ни тамо, ни овде, али видећу да будем ажурнији у скорије време.

сретен

пратим те
ајакс

http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=31&nav_id=578621

сам "твитер" ми одговара, јер сам у блиском контакту са особама које желим да контролишем

hehehe... ni fejsbuk nije los za uhodjenje, mozes i slike da gledas

ja pre neki dan napravih profil, ne znam koji kurac sam to uradio.

Ja jednom otvorih Tviter, probah da otkucam post, a kad me je prekinuo u pola rečenice ukapirah koliko je to govno od mreže. Pravda za skribomane!

ево два предобра профила на твићи
https://twitter.com/#!/_Capitalism_
https://twitter.com/#!/___War___

Evo i onog sa survajvora:

https://twitter.com/#!/SrdjanDincic

Dobri su mu aforizmi..

Brate nemam ni ja pojma koji je taj kurac tj. Tviter. Ušao sam na Vukajlijinu stranicu na Tviteru i kažem sebi "bože šta je ovo"(mislim na Tviter). Msm jednom sam ušao i nikad više. Brate ne možš se snaći na njemu.

да, праћим га :)

фејс је твитер за сиротињу ...
на твитер се каче две врсте људи - они који су популарни и они који мисле да су популарни .. остали немају профиле нити знају чему ти профили служе ... ја сам ови задњи ..

ево два предобра профила на твићи
https://twitter.com/#!/_Capitalism_
https://twitter.com/#!/___War___

Капитализам је један од најбољих.
Пратите и @grandadjfreeman.

Ноам Чомски је добар исто.

Од политичара вам препоручујем @XXLTulip.
Без обзира да ли му готивите политику, добро твитује.

на твитер се каче две врсте
људи - они који су
популарни и они који мисле
да су популарни .. остали
немају профиле нити знају чему ти профили служе ... ја
сам ови задњи ..

Slazem se.

pa...čemu profil na tviteru?