лол, најјачи су ми ликови који са те исте фотеље кењају другима да не устају са фотеље :)
па објасних ти јавио, има добрих ствари за прочитати, не пишу сви само како су ишли да кењају, пишке, спавају и перу зубе, а линковала сам ти пар добрих профила :)
Jao, Sandra Partizan! <3 Na nju sam zaboravila, koji sam nub. Javio, da zapratiš Sandru! :)
ja napravio. ša sad da radim?
da pratim one tamo navedene ljude? oni su kul?
https://twitter.com/#!/prstibezruke
Ima nade za zenski humor.
шанзаме, запрати мене :$
https://twitter.com/#!/kalaschtura
Ја сам све са вукајлије поч'о пратити. Тњитерујем мало :)
Таули, ова риба уме добро додвали :)
Isto. Čak mislim da imam 2-3 profila, uvek kad pokušam da odem, ne znam šifru, ni preko kojeg gmaila, hotmaila sam se registrovao.
Твитер јебе не серте :)
ЕДИТ: мишљење након отвореног рачуна :)
zaprao! :)
па чекај, ел то недостатак твитера што ви не умете и нећете да се снађете на њему? фазон, свака ствар уме да буде корисна колико и бескорисна.
Ево издвоио сам пола сата и поотварао све могуће мреже које знам.
Од тњитера, мајспејса, оркута, вкмоната и оног кинеског срања, г+ сам имао и могу рећи једно сви су једноставнији од Фејса, шта људи виде у њему, не знам.
da jebote, glup sam, ne umem da se snadjem na tviteru...zato mi je sranje...
sto se fotelje tice, Milice, ja otimam sebi od spavanja, 2, 3 sata da ovde izgluvarim, fejs ne posecujem, profile na nekim drugim mrezama i sajtovima nemam...a opet pitam cemu to sluzi, koja je svrha
da pratis Sandru partizan?...kreten riba i vi joj jos dajete na vaznosti vasim pracenjem..
se druzite privatno, pravite okupljanja, sedeljke?
koliko samo mudrosti u javiovim komentarima
ahahahahahaaa, duhovit si ti decko...licis mi na trecu zenu
kazem ja :))
pazi 600 nekih prate Sandru...alo bre, sandru...na fejsu ima 2 iljade ludaka koji se prze na njene sise...
ja pokusao da procitam par tih njenih tvitova i pozalio sam...
ajd ovi Milicini, tj ove kalasture su jos i dobri....
prilicno dobri..ima i gluposti ali ima i dobrih..
ene tamo i Frenkija...
Шта је то твитер ?
Ваистину се роди, бог се Јавио. Морам направити тај профил, да видим те људе што их хфалите.