Vuka, fejs, tviter, kurci palci...pa jel ustanete kad sa fotelje keve vam rodjene?
лол, најјачи су ми ликови који са те исте фотеље кењају другима да не устају са фотеље :)
па објасних ти јавио, има добрих ствари за прочитати, не пишу сви само како су ишли да кењају, пишке, спавају и перу зубе, а линковала сам ти пар добрих профила :)
па чекај, ел то недостатак твитера што ви не умете и нећете да се снађете на њему? фазон, свака ствар уме да буде корисна колико и бескорисна.
Ево издвоио сам пола сата и поотварао све могуће мреже које знам.
Од тњитера, мајспејса, оркута, вкмоната и оног кинеског срања, г+ сам имао и могу рећи једно сви су једноставнији од Фејса, шта људи виде у њему, не знам.
da jebote, glup sam, ne umem da se snadjem na tviteru...zato mi je sranje...
sto se fotelje tice, Milice, ja otimam sebi od spavanja, 2, 3 sata da ovde izgluvarim, fejs ne posecujem, profile na nekim drugim mrezama i sajtovima nemam...a opet pitam cemu to sluzi, koja je svrha
da pratis Sandru partizan?...kreten riba i vi joj jos dajete na vaznosti vasim pracenjem..
se druzite privatno, pravite okupljanja, sedeljke?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ваистину се роди, бог се Јавио. Морам направити тај профил, да видим те људе што их хфалите.
лол, најјачи су ми ликови који са те исте фотеље кењају другима да не устају са фотеље :)
па објасних ти јавио, има добрих ствари за прочитати, не пишу сви само како су ишли да кењају, пишке, спавају и перу зубе, а линковала сам ти пар добрих профила :)
Jao, Sandra Partizan! <3 Na nju sam zaboravila, koji sam nub. Javio, da zapratiš Sandru! :)
ja napravio. ša sad da radim?
da pratim one tamo navedene ljude? oni su kul?
https://twitter.com/#!/prstibezruke
Ima nade za zenski humor.
шанзаме, запрати мене :$
https://twitter.com/#!/kalaschtura
Ја сам све са вукајлије поч'о пратити. Тњитерујем мало :)
Таули, ова риба уме добро додвали :)
Не знам, ја га направио и никад више нисам отишао... Уверио сам се и у пракси да је бескорисан.
Isto. Čak mislim da imam 2-3 profila, uvek kad pokušam da odem, ne znam šifru, ni preko kojeg gmaila, hotmaila sam se registrovao.
Твитер јебе не серте :)
ЕДИТ: мишљење након отвореног рачуна :)
https://twitter.com/#!/kalaschtura
zaprao! :)
па чекај, ел то недостатак твитера што ви не умете и нећете да се снађете на њему? фазон, свака ствар уме да буде корисна колико и бескорисна.
Ево издвоио сам пола сата и поотварао све могуће мреже које знам.
Од тњитера, мајспејса, оркута, вкмоната и оног кинеског срања, г+ сам имао и могу рећи једно сви су једноставнији од Фејса, шта људи виде у њему, не знам.
da jebote, glup sam, ne umem da se snadjem na tviteru...zato mi je sranje...
sto se fotelje tice, Milice, ja otimam sebi od spavanja, 2, 3 sata da ovde izgluvarim, fejs ne posecujem, profile na nekim drugim mrezama i sajtovima nemam...a opet pitam cemu to sluzi, koja je svrha
da pratis Sandru partizan?...kreten riba i vi joj jos dajete na vaznosti vasim pracenjem..
se druzite privatno, pravite okupljanja, sedeljke?
koliko samo mudrosti u javiovim komentarima
ahahahahahaaa, duhovit si ti decko...licis mi na trecu zenu
kazem ja :))
pazi 600 nekih prate Sandru...alo bre, sandru...na fejsu ima 2 iljade ludaka koji se prze na njene sise...
ja pokusao da procitam par tih njenih tvitova i pozalio sam...
ajd ovi Milicini, tj ove kalasture su jos i dobri....
prilicno dobri..ima i gluposti ali ima i dobrih..
ene tamo i Frenkija...
Шта је то твитер ?