Савет око телефона?

1. Пробао сам на свим Америчким форумима,али не дају информације изједачи хамбургера :Д
    А онда се сетих Вуке,како њу да заборавим?
    Елем,планирам да купим Сони Ериксон ВИВАЗ,телефон који кошта око 180е,супер ми је,има камерицу 8мпх(што ми је најпотребније будући да се професионално сликам у купатилу) али има Симбијан оперативни систем.
    Где год да су ми одговорили,одговорили су ми да бежим од тог Симбијана као луд јер нема више апликација,апдејта,итд.
    Је л' могуће да ће нагло да изумре Симбијан аппс?
    За 180е могу да узмем(од телефона са Андроидом) Сони Ериксон мини икс10,али слабији ми је много.Шта кажете,да ли ћу се зајебати ако узмем ВИВАЗ?

2. Ako ti je kamera najvažnija.. kupi aparat ...
    Ae a zašto si tako zapeo oko Soni Eriksona? Neka druga marka možda?

3. Skupi jos malo para i kupis Nokiu N8, kamera 12 mpx znaci jebe kevu veoma..
    Vivaz koristi stariji simbijan koji jeste izumro a N8 noviji koji ce da dobija update do 2016, do tad ce nokia da razvija kao Symbian, a tad prestaje podrska, ali bas te briga to uopste nije presudan faktor.
    Za simbijan ima dosta aplikacija i svega i sistem je dobar, ali uskoro ce biti presisan.

4. Могао бих Нокију,али ако упоредим цену са функцијама-овај ми је најбољи.
    А и имао сам Нокију па ми се 4 пута покварила за 2 године и на крају цркла,а 250е сам дао.

5. Марио,немам ја 400е :Д
    Могао бих да скупим,али није у томе проблем,ја једноставно не могу да дам више од 200е док неко негде скупља за ручак,немам срца.
    Другарица када је рекла да је купила н8 хтео сам у главу да је шутнем,али иако је добар телефон,не бих давао ја 400е. А мини про х10,какав је?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.