Костими дифолт профил слике

1. Hvala cornelije.

2. Frenki, kako to radiš?!!!

3. Ajax bolje nacrto Krajisnika od mene!!1

4. Да немам да учим, сад бих се зајебавао са овим.

5. Evo, crtam Mortisu. Samo ce malo ispasti sranje u pejntu, al jebiga.

6. Radjard, dobar, samo kako to radiš tj. kako stavljaš tu odeću i masku?

7. Metno u fotošop pijuna, promenio mu hue da ga obojim malo, kuco na guglu batman cape i batman mask, da bi mi izbacio plašt i masku na beloj pozadini. Onda sam masku i plašt metno u nove lejere preko pijuna, obriso te bele pozadine i to je to. Onda samo brišeš šta ti ne treba i pomeraš ga gde ti odgovara.

8. Metno u fotošop pijuna, promenio mu hue da ga obojim malo, kuco na guglu batman cape i batman mask, da bi mi izbacio plašt i masku na beloj pozadini. Onda sam masku i plašt metno u nove lejere preko pijuna, obriso te bele pozadine i to je to. Onda samo brišeš šta ti ne treba i pomeraš ga gde ti odgovara.

Hvala, radim pijuna sa Džamejke pa mi to treba.

9. Ако неко има неку идеју или жељу, нека ми је да у певете па да цртам вечерас. Ја одох да учим.

10. Nacrtajte meni nekog vojnika u crnom sa kalašom.

11. Ja bi da naručim Savu iz Kikinde ili Pavla Vujisića. Ali bez face, samo odelo da ih predstavlja...

12. Супер тема, покушаћу и ја касније.
    Ови у пејнту јебу кеве, имају душу за разлику од фотошоповаца:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.