Dvadeset godina Republike Srpske

1. Јеботе, сад да не кењам. Увек сте били Босна, увек ћете бити Босна. Каква који курац Западна Србија? Где живиш ти човече?
    Таква срања су нас увалила у говна у којима и јесмо данас. Велика Свбија, Кавлобаг, Кавловац, Огулин, Вивовитица? Западна Србија... хехе :))

2. Lullaby Ајд да будем онако баш вулгаран и прост па да кажем - не може Аљакс да јебе ниђе, па ни ође! Нит има са чим, нит има са ким.

3. Чек, чек, ако је РС Западна Србија, који мој смо ми Крајишници?

4. Цар Па ви сте... Северозападна Србија. Ете. Решен проблем. Може и АП Крајина. Али под условом да не почнете да се делите к`о шипурци.

5. Откуд бре северозападна у Далмацији? Нема бре никаки АП, НЕ МОРЕ БРЕ

6. Пре ће бити да су РС и данашња западна Србија Централа, а ми Запад.

7. ajakse, da se ponovim.
    tvoj stav je dakle svima jasan i rekao si sve što ima da kažeš.
    u republici srpskoj nisu srbi nego bosanci i nema šta da traže od srba iz srbije i uvalili su te srbe iz srbije u govna i opet će to da urade kad opet zarate.. okej.
    vjerovatno nisi jedini koji tako misli, ali skloni se sa teme i pusti i te druge da kažu koju.

inače, tema će stvarno morati biti zaključana jer se svodi na tvoje palamuđenje koje, vidiš, malo ko zarezuje, osim što opasno smara i kvari temu.

8. Цар Пу, бре, па зар ти ја личим на јајару? Крајишницима историјски припада територија од сињег мора па све до севера, до Копривнице. Ако и не припада, ћу вам дам, само ако ме изаберете за преЦедника.

9. Pa ako već neko može da preda svoj račun kao šiptari što prilažu račun koji su platili za kosovo onda i srbi mogu da predaju račun na kome piše šta je njihovo.
    Znači srbi su stoka i separatisti ako svoju teritoriju nazivaju svojom a šiptari su pravednici jer traže svoje. Ne ulazeći u temu o kosovu želim da kažem da pravda mora biti jednaka prema svima. Znači po svetskoj teoriji šiptari mogu da uzmu kosovo i prave od njega zasebnu teritoriju a srbi ne mogu republiku kojoj i u nazivu piše čija je.

10. Пази Сизифе децхко, ми овде бесимо за јајце (обично лево) оне који се залажу за демокрацијско уређење, али за неку титулу кнеза већ можемо нешто да средимо...

11. Nash Bridges И у Косову пише чије је, осим ако му не скину то великосрпско име и назову га Дарданија. Ми знамо да је РС наша,а на нама је да ојачамо људске и све друге везе између нас. Болна је чињеница да се ни Срби у Србији не крећу много и има много мржње између рецимо НС и НИ, као и неких мањих градова, што је апсурд. РС је наша земља и треба све да учинимо да се што више дружимо, слажемо, тргујемо, путујемо, женимо и удајемо. То је будућност и СР и РС. СРРС. Ајд да се не стапа у СРС него само у СРБ.
    Живели браћо и сестре!

12. Цар Мајку му Царе, ђе само кнез? Ајд ти си Цар, али макар рецимо... краљ? Севастократор?

13. ZIVELA KRALJEVINA JUGOSVAIJA

14. ZIVEO KRALJ PETAR DRUGI

15. Ситуација је вака- да би мого бити севастократор, мор'о би бити мој рођак и не би им'о никакву функцију, да не кажем улогу. Да би био краљ, мор'о би ти дати једно пола српске територије, а сама Крајина не верујем да чини половину, а ако узмеш у обзир да се Србији с друге стране додаје Македонија, не верујем да РС и РСК заједно чине пола. Е сад, једино ако ош РС и РСК плус ЦГ са све Скадром, онда можемо да се договоримо за краља, а у ближој будућности можда чак и за деспота.

16. KOji kurac da se spajamo sa Srbijom pa da sve pare idu u Beograd.. Vako barem ostaje u džepovima našije ljudi.

17. Ja se slažem sa Ajaxom, iako sam savršeno svjestan da nismo drva no ljudi.

18. Цар Ниси јајара, то ми се свиђа! Ево руке! Идемо на опцију са ЦГ јер сам оданде пореклом, а Скадар само ако је до Тиране. Ако није, сам ћу, не мож` ти све да урадиш. Одох сада на починак, да не испадне ова наша прича јалова - сутра је радни дан, радим у славу војводе Стевана Синђелића, нашег Јужњака. Поздрав браћо!

19. Онда је договорено.

20. Ja bih prvi na referendumu o spajanju sa Srbijom štiklirao NE.

Da se ne lažemo - Drinu kao granicu treba izbrisati što se kulture i sloge tiče, nikako zbog spajanja teritorija i ukidanja granica.
    Jeste naša Srpska mala ali nama je draga ovakva kakva je.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.