U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
А јбг... А фина тема беше... Фина.
... Да је среће да смо стали одмах на страну амера, као што нисмо, Сребреница би била нови Бондстил, Младић би био саветник Пентагону а Караџић најбољи ортак Хилари КлинГтон,
http://vukajlija.com/forum/teme/30777-u-igri-kauboja-i-indijanaca-neko-jednostavno-mora-biti-indijanac
Film Težina lanaca objašnjava mnogo toga..
Nemoš sadit tikve s'djavolom pa to ti je
Ма ми би преживели и све што су нам Амери и Еу урадили, али ми не можемо преживети сопствену тежњу да на њих свалимо одговорност за сопствену беду и неуспехе. Гледамо ми и филмове, читамо књиге, слушамо чак и непријатеље, али имамо проблем јер сваки Србин види себе или као новог цара Душана или неког Степу, Карађорђа, Путника...
Stvarno ne mogu da pišem išta na ovu temu, jer sam je toliko puta prežvakao da znam svaki ishod priče.. Da je eu-korporacija i ko zna ko od Srbije aka Slobe tražio rudnik Trepču i najveću nato bazu na kosovu u zamenu za jaku i neokrnjenu srbiju ili šta već bi mogli dobiti trebao je pristati...
Ваше српство букнуло је после гарашанинових кењања о томе "све православно је српско". Ипак сте и после тога у првом светском рату без много помпе пуцали по србима на Церу и Колубари. Сада сте већи срби од неког из Краљева, Крушевца, Ваљева, Ужица, Чачка...
Дичите се српством. Којим српством?
Ојса Рска
Stvarno divno objektivan film, pogotovu kada na kraju filma zahvalnice popunjavaju imena glavešina iz DSS-a. Jebem ti objektivnost. Huškači!
TO! TO! A svi sede i glume i ništa se ne menja. Ovaj internet je način da smrad vašeg govneta oseti svako na planeti i to 1000 puta jače. Sve se vrti i obrće ali guzica iz stolice nikako i mi kao očekujemo da nas neko podrži-pomogne-gotivi? Ko voli lenštinu? Ko voli neradnika? Ko voli lažova i lopova? Kako neko da ima dobro mišljenje o nama (srbima) ako mi prvi nemamo lepo mišljenje o sebi i svojoj zemlji? Zajebi te kvazi-patriJotske fraze. Da voliš svoju zemlju ti bi joj pomogao, NE serući po drugim nacionalnostima po youtube-u i ostalim sajtovima nego trudeći se da što više učiniš kako bi svima bilo bolje. Od primera se uvek kreće. Ako si ti neradnik i pljuvač, nemoj očekivati drugog da nadomesti tvoje nedostatke. Moje verovanje je da su srbi iz republike pošteniji predstavnici svoje nacionalnosti nego pola južne Srbije i onog švercersko-paro-gutajućeg zaperka tamo dole.
Jeste, Garašanin je kriv za naše prosvjetljenje.
Aj dalje.
sve bih ja vas u pičku materinu oćero, al' neću zbog radi toga što sam fin...
o emu vi meljete, umjesto da pričate o toj godišnjici... :)
predlažem lock na temu, jer je odavno izgubila svaki smisao...
Nash Bridges Игром злонамерних случаја, сада живим на југу Србије, Лесковац, и не могу да се сложим са констатацијом да јужњаци нису ``Срби``. Тачно је да свест није нешто типа - РС или КиМ метода понашања, али и овде се гаје традиције Србаља и чува српско име.
Слажем се потпуно за критику на наш нерад. Ајд да не рекламирам мој постер, ти иди до мог профила па види. Слажемо се 101%, штета што ниси женско одмах бих те јебо.
Треба имати РЕАЛНО мишљење о себи, а не добро. Не може бити добро ако није истинито, а наше мишљење о нама се заснива на својатању успеха и славе наших предака. То једноставно нисмо ми, него наши претци.
Аљаксу, немој да ложиш људе, испадаш много глуп. Ако ниси успео из прве, нећеш јебати ни из друге... Иди палмуј.
Nisam rekao da nisu srbi. Rekao sam da imaju plemenitijih osobina i malko zdraviji patriotizam od NEEEKIH južnjaka. Ne onaj što krade patike! Možeš 50 imena srpskih izmenjati ali ako si lopov, lažov, neradnik i izdajica ZA MENE NISI SRBIN i ne pripadaš istom stadu!
http://www.youtube.com/watch?v=pwxZF47vy88&feature=related
Да се вратимо на тему, сада када смо утврдили ко су Срби, а ко нијесу. Срби, хајде да се договоримо да јачамо везе између РС и Србије. Јебеш границе, Дрина није граница, Дрина је само река. И пакла лоших цигарета. Ето, јбт чак сам и слоган направио за 2 мин. Већ видим своју слику на вашим зидовима... У златном раму! Да чујем предлоге. И престаните са аплаузом, осећам се непријатно.
NE DAJ DA NAM UZMU NJU NAŠU ZEMLJU VOLJENU!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Tup1iMIO1uc&feature=related
Ako je Drina problem - popićemo je!
До јуче сте певали о Милету Будаку и оно "Бјежте псине преко Дрине", а данас
http://www.youtube.com/watch?v=ymkbh9f1plA
Хоће. Зато што нашој економији не треба још један терет и још један дужник чије ћемо ми дугове плаћати међународним институцијама.
Бјежте псине преко Дрине кажем ја вама.
LJEPOTICE SLAVNA, MI TE IMAMOOO, REPUBLIKO SRPSKA NIKOM TE NEDAMOOOOOOO!!!!!
Ја се само залажем да се заиста укине РС као назив. Брате, па то је Западна Србија... Или један њен део :)
jes' da je sad vidljivo jer je 1. post stalno tu, al da citiram:
to je, dakle, bila ideja teme.
ajakse, meščini ti si na to već odgovorio, onim "biće opet rata" i više nema ništa pametno da kažeš. ako si i imao :)
tako da se uzdrži od trolovanja ili, ako ti je draže, podjebavanja. dosta je bilo.