![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Е овако, ствар је деликатна. Требам дидем на Копаоник да скијам, а чуо сам да су и оне најјебеније стазе отворене. Е сад, болео би ме курац за то да не иду и неке рибе па 'оћу да се курчим и сад као логично решење за тако нешто је наравно скијање под дејством алкохола. Па ђе јебеммулебац да нађем квлт пљоску да одржавам пијанство након излажења из планинарског дома?
БЕЗ СПЕМА!
Ако си из Београда, бувљак чуда прави. Има све. Ако ниси, локална верзија бувљака.
њњњ.пљоскашоп.ком
има тема...
Ma da, Kopaonik, ovo-ono... Nije mi fora da se hvalim pa mi lafo treba pljoskica.....
Патишпањ тема.
Него Вита, јесу ли нове, нећу узимам половну, ко зна ко је све одатле пио.
ГМ, немам појма, дај линк па нек' ова иде под кључ.
какав патишпањџија... страшно...
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=345#post_1771464 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Него Вита, јесу ли нове, нећу узимам половну, ко зна ко је све одатле пио.
Реално, патишпањ.
Друго, па нећеш да сипаш цедевиту унутра па да се бринеш о зарази, јеботе, сипаш ракију или рубинштајн, боле те туксон шта је било унутра, опере се.
Imaš u svim poklon šopovima i tim kurcima gdje se prodaju pokloni. za 10-15€ svakakvih čuda i muda.
Друго, па нећеш да сипаш цедевиту унутра па да се бринеш о зарази, јеботе, сипаш ракију или рубинштајн, боле те туксон шта је било унутра, опере се.
Па нећу цедевиту, ал' имам трип опет.
А и иначе ретко пијем након некога, само након људи које познајем, или кад сам пијан.
Е јебига, онда имаш Скочимишеву варијанту.
Ako ne nađeš tu - imaš u prodavnicama opreme za lov i ribolov. Ha ja.
Скочко, брате, знам ја то, али ти поклон шопови обично деру кожу с леђа.
Ako ne nađeš tu - imaš u prodavnicama opreme za lov i ribolov. Ha ja.
Tu nisu preko 10€.
A imaš i kod kineza.
Срце си. ♥ Може лок.
A i na buvljaku, kod onih što prodaju satove, čakije, PILOT daljinske i ratkapne na jednoj tezgi, kineske pljoskice, nove, nerđajuće, kod nas su 10 maraka....
Viš ti šta ti je Bosna, jel treba nešto za alkohol imaš na svakom ćošku da kupiš...