Tema za one koji su zaboravili pancir

1. Imao sam kopačke s kramponima žutim, neko mi ih ukr'o, opasno se ljuuuuuuuutiiiiiiiiiimm.....

2. slušni me, majko stara, vetena ne se dava

3. Lisa An je bila samnom u kadi . Dira me po bradi , moli od pozadi , kaze Bolte to mi radi !!!

4. КАД СЕ ЉУБАВ У МРЖЊУ ПРЕТВОРИ И КАД СРЦЕ ПРЕСТАНЕ ДА ВОЛИ. ТАД НАСТАЈУ ДАНИ ТУГЕ И БЕСАНЕ НОЋИ, КАЈАЊЕ И НАДА, ДА ЋЕ БОЉИ ДАНИ ДОЋИ.
    СВАКО ТРАЖИ НОВУ ЉУБАВ, А СТАРА ГА БОЛИ, ЈЕР ОСТАНЕ УВЕК НЕШТО ЗБОГ ЧЕГА СЕ И МРЗИ И ВОЛИ.

ВИДО! <3

5. JANO MORIIII, JANO LELEEEEE, SEVDALINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......
    MOJA ROSNAAAAAAAAAA, JANO MORIIIII, DETELIIIINOOOOOOOOOOO...
    AAAAAAAAAAAAAAAJ, MOJA ROSNAAAAAAA, JANO MORIIIIII, DETELINOOOOOOOO....

http://www.youtube.com/watch?v=-7wj9V6RmZc

BUM! Da se upucaš jebote.

6. Koka - kole prazna čaša , popila je ljubav našaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!

7. Pod vjenčanim veom sa drugim čovjekom, čini mi se da se ti smiješiš u mene, gledam tvoju sliku a još ne vjerujem da gledam u lice sad udate žene!

I upitah samog sebe da l' mi možda srce sanja, gledajući u izloguuuuuuuuuuu...caka-caka-caka-caka-caka-caka.... TVOJU SLIKUUUUUU SA VJENČAAAAAANJAAAAAA

8. ŠĆURURURURURUTUTU KO JE PIJAN ZASPAO ZA STOLOM KO SE DRUŽI SA TUGOM I BOLOM JA SAM LJUDI ŠTO BIH KRIO DA SAM SREĆAN NE BIH PIO ŠĆURURURURURUTUTU
    http://www.youtube.com/watch?v=O07XCmBvpB4&feature=related

9. Srbija je karala Čile ,
    Nema više Cile-Mile !!!

10. ŽENIĆUSE IJA OVE ZIME DASE MAJKA IMA SVAĐAT SKIME!

PUNICA JE DOZIVALA ZETA - SIĐI ZETE SLOMIĆEŠMI DIJETE! OPAAAAAAAA

11. љубав сам чувао
    само за тебе
    а ти си само
    волела себе
    живот у души остави тугу
    нећу моћи волети другу
    ЈЕДИНА МООООЈАААА ЈЕДИНАА МОООЈАААААА

12. ZBOG MENEEE JEDNU ŽENU DUŠA BOLI NE DAJTE NIKOM VIŠE DA ME VOLIIIIIIIIIIIIIIII

13. Nemam para, druže, a nemam ni sreće
    sudbina me vara, neće me, pa neće

14. TI SI ŽENA MOG ŽIVOTAAAAAAAAA
    NAŠU PESMU NOĆAS SVIRAJUUUUUUUUUU
    A JA KRIJEM SVOJE SUZEEEEE
    JA IH KRIJEM, ONE PADAJUUUUUUUUU

15. SVIRAJTE NOĆAS KAO DA JE TUUUUUUU. IAKO JE SAMO U MIIISLLLIIIMMMAAA VRAAAĆAAM.

16. Jer često mi se učini da,
    usamljeni kauboj sam jaaaaaa...

17. DALEKO NEGDE KO ZNA GDE TI LJUBIŠ A JA MREM
    I PIJEM KAO LUD DO NEBA TRAŽIM PUUUUUUUT

18. POOOOOOČINJU SNEEEGOVIIII, ZIIIIIME I PRAAAAZNIIIIIICIIII, EVO VEĆ JE BOŽIĆ A TEBEEE JOOOOOOŠ NEEEEEEMAA...

19. I sanjam sanjam voz za sreću,
    po mene dolazi,
    voz za sreću, voz za sreću,
    a život prolazi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.