Tema za one koji su zaboravili pancir

1. Imao sam kopačke s kramponima žutim, neko mi ih ukr'o, opasno se ljuuuuuuuutiiiiiiiiiimm.....

2. slušni me, majko stara, vetena ne se dava

3. Lisa An je bila samnom u kadi . Dira me po bradi , moli od pozadi , kaze Bolte to mi radi !!!

4. КАД СЕ ЉУБАВ У МРЖЊУ ПРЕТВОРИ И КАД СРЦЕ ПРЕСТАНЕ ДА ВОЛИ. ТАД НАСТАЈУ ДАНИ ТУГЕ И БЕСАНЕ НОЋИ, КАЈАЊЕ И НАДА, ДА ЋЕ БОЉИ ДАНИ ДОЋИ.
    СВАКО ТРАЖИ НОВУ ЉУБАВ, А СТАРА ГА БОЛИ, ЈЕР ОСТАНЕ УВЕК НЕШТО ЗБОГ ЧЕГА СЕ И МРЗИ И ВОЛИ.

ВИДО! <3

5. JANO MORIIII, JANO LELEEEEE, SEVDALINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.......
    MOJA ROSNAAAAAAAAAA, JANO MORIIIII, DETELIIIINOOOOOOOOOOO...
    AAAAAAAAAAAAAAAJ, MOJA ROSNAAAAAAA, JANO MORIIIIII, DETELINOOOOOOOO....

http://www.youtube.com/watch?v=-7wj9V6RmZc

BUM! Da se upucaš jebote.

6. Koka - kole prazna čaša , popila je ljubav našaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!

7. Pod vjenčanim veom sa drugim čovjekom, čini mi se da se ti smiješiš u mene, gledam tvoju sliku a još ne vjerujem da gledam u lice sad udate žene!

I upitah samog sebe da l' mi možda srce sanja, gledajući u izloguuuuuuuuuuu...caka-caka-caka-caka-caka-caka.... TVOJU SLIKUUUUUU SA VJENČAAAAAANJAAAAAA

8. ŠĆURURURURURUTUTU KO JE PIJAN ZASPAO ZA STOLOM KO SE DRUŽI SA TUGOM I BOLOM JA SAM LJUDI ŠTO BIH KRIO DA SAM SREĆAN NE BIH PIO ŠĆURURURURURUTUTU
    http://www.youtube.com/watch?v=O07XCmBvpB4&feature=related

9. Srbija je karala Čile ,
    Nema više Cile-Mile !!!

10. ŽENIĆUSE IJA OVE ZIME DASE MAJKA IMA SVAĐAT SKIME!

PUNICA JE DOZIVALA ZETA - SIĐI ZETE SLOMIĆEŠMI DIJETE! OPAAAAAAAA

11. љубав сам чувао
    само за тебе
    а ти си само
    волела себе
    живот у души остави тугу
    нећу моћи волети другу
    ЈЕДИНА МООООЈАААА ЈЕДИНАА МОООЈАААААА

12. ZBOG MENEEE JEDNU ŽENU DUŠA BOLI NE DAJTE NIKOM VIŠE DA ME VOLIIIIIIIIIIIIIIII

13. Nemam para, druže, a nemam ni sreće
    sudbina me vara, neće me, pa neće

14. TI SI ŽENA MOG ŽIVOTAAAAAAAAA
    NAŠU PESMU NOĆAS SVIRAJUUUUUUUUUU
    A JA KRIJEM SVOJE SUZEEEEE
    JA IH KRIJEM, ONE PADAJUUUUUUUUU

15. SVIRAJTE NOĆAS KAO DA JE TUUUUUUU. IAKO JE SAMO U MIIISLLLIIIMMMAAA VRAAAĆAAM.

16. Jer često mi se učini da,
    usamljeni kauboj sam jaaaaaa...

17. DALEKO NEGDE KO ZNA GDE TI LJUBIŠ A JA MREM
    I PIJEM KAO LUD DO NEBA TRAŽIM PUUUUUUUT

18. POOOOOOČINJU SNEEEGOVIIII, ZIIIIIME I PRAAAAZNIIIIIICIIII, EVO VEĆ JE BOŽIĆ A TEBEEE JOOOOOOŠ NEEEEEEMAA...

19. I sanjam sanjam voz za sreću,
    po mene dolazi,
    voz za sreću, voz za sreću,
    a život prolazi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.