X koњкurц za najglupшi просер [ПОБЕДИО БОЖИЋ]

1. Mogli bi da napravimo 11 konkurs, da traje jedno nedelju dana i stvarno da dodeljujemo nagrade i glasanje da bude i sve.

Sećam se kako je to Cara bio dobro organizovao, čak je i spot pravio.

2. Kolko sam se ismejo na ovoj temi, odlična je :D

3. Jeste. Ne znam koliko si pratio i ranije konjkurse. Bilo je stvarn svega i svačega.

4. Šteta što su posteri sa ranijih konjkursa nestali

5. Jbg, nisam baš puno ispratio, u principu sam aktivan na sajtu nekih godinu-godinu i po, ali je tema prevrh i samo treba kačiti skrinove na imidž-hostere, jer brisanjem postera, nestaje slika, ne?

6. Trebalo bi novi konkurs otvoriti i onda sejvovati sliku postera koji hoćeš da okačiš i okačiš sliku i link postera...tako neki fazon.

7. Ma nije ovo za glupe postere. Čovjek se očigledno zajebava. Čak mi je i simpatično, uvijek dam plus.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.