X koњкurц za najglupшi просер [ПОБЕДИО БОЖИЋ]

1. onda je izbacite ili ako wetj ostane neka dobije shta zasluzuje

2. Ja verujem Tiboru i glasao sam uz ovu fusnotu na umu i glasao sam po savesti. Džanke, razumi

3. Kako je mogla pobediti a da ja to ne znam?
    Generalno ako je valjao poster nek uchestwuje ponowo e pa da widimo da li walja

4. Tibore, daj link.
    Nije da tee ne verujem, ali možda si nešto pretumbao, puno se parketa preslagalo otadaa

5. Hvala, dobri čoveče i zanatlijo.

Ljudi, dosta je bilo trolovanja, brišite šunku, editujte, pa da idemo dalje.

Rifreš

6. shunka se ponishtawa

7. U KURAC

Dobro, neka se shunka ponishtawa, u sushtini mozhete i dalje glasati za shunku ali da se zna da bodowi automatski prelaze drogi sekulich

jedina ok warijanta

8. pitam se koji mongoloid je mogao da okachi shunku SLAP BANAT na teemi kad je vech odabrano.

Klasichan troll

9. Oćeš KURAC

Keba zhaba se ne rachuna

10. previranja su pochela
    owaj deseti jubilarni konjkurs je proklet

11. juche pijan danas opet

12. U prawu si teebore, nisam skontoa poster. Mislio sam da se tumor odnosi na zhabu

klasichan troll poster.
    Samim teem shto nije skontan iz prwe pitanje je da li mozhe da udje u kategoriju najglupljih

13. wrh poster a istovremeno i glup takozvani ha poster na drugi skont podgrupa idijotski humor

14. prvo velika zamerka organizatoru zbog nepoznavanja klasike naglupših prosera jer šunka je klasichan troll iz vremena posterdžijskog romantizma stidi se caro

zatim glasove ću rasporediti vako

1 pojen - sveti savo i dobra pička
    2 pojena - droga sekulić
    3 pojena - clark clok kent
    4 pojena - nole što sam te jebo
    5 pojena - božić

eto toliko u ovom javljanju

15. Los vam je izbor do jaja. Pre su bili mnogo bolji posteri. Ovi previse imaju smisla da bi upadali u ovu kategoriju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.