prvo velika zamerka organizatoru zbog nepoznavanja klasike naglupših prosera jer šunka je klasichan troll iz vremena posterdžijskog romantizma stidi se caro
zatim glasove ću rasporediti vako
1 pojen - sveti savo i dobra pička
2 pojena - droga sekulić
3 pojena - clark clok kent
4 pojena - nole što sam te jebo
5 pojena - božić
onda je izbacite ili ako wetj ostane neka dobije shta zasluzuje
Ja verujem Tiboru i glasao sam uz ovu fusnotu na umu i glasao sam po savesti. Džanke, razumi
Kako je mogla pobediti a da ja to ne znam?
Generalno ako je valjao poster nek uchestwuje ponowo e pa da widimo da li walja
Tibore, daj link.
Nije da tee ne verujem, ali možda si nešto pretumbao, puno se parketa preslagalo otadaa
chekajte
http://vukajlija.com/forum/teme/27864-sedmi-konjkurs-za-najglupsi-poster-glasanje-u-toku-nemojte-da-se-lajkujete-i-predlazete-ortacki-prevara-se-ne-isplati?strana=19#post_1433302
Hvala, dobri čoveče i zanatlijo.
Ljudi, dosta je bilo trolovanja, brišite šunku, editujte, pa da idemo dalje.
Rifreš
shunka se ponishtawa
shieet
U KURAC
Dobro, neka se shunka ponishtawa, u sushtini mozhete i dalje glasati za shunku ali da se zna da bodowi automatski prelaze drogi sekulich
jedina ok warijanta
pitam se koji mongoloid je mogao da okachi shunku SLAP BANAT na teemi kad je vech odabrano.
Klasichan troll
looooooool
swi poeni shunki idu owom poseru
http://i41.tinypic.com/30w2er5.jpg
Oćeš KURAC
Keba zhaba se ne rachuna
previranja su pochela
owaj deseti jubilarni konjkurs je proklet
juche pijan danas opet
U prawu si teebore, nisam skontoa poster. Mislio sam da se tumor odnosi na zhabu
klasichan troll poster.
Samim teem shto nije skontan iz prwe pitanje je da li mozhe da udje u kategoriju najglupljih
wrh poster a istovremeno i glup takozvani ha poster na drugi skont podgrupa idijotski humor
prvo velika zamerka organizatoru zbog nepoznavanja klasike naglupših prosera jer šunka je klasichan troll iz vremena posterdžijskog romantizma stidi se caro
zatim glasove ću rasporediti vako
1 pojen - sveti savo i dobra pička
2 pojena - droga sekulić
3 pojena - clark clok kent
4 pojena - nole što sam te jebo
5 pojena - božić
eto toliko u ovom javljanju
Los vam je izbor do jaja. Pre su bili mnogo bolji posteri. Ovi previse imaju smisla da bi upadali u ovu kategoriju.