![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Колико сам ја наиван. Цццц. :)
muva kobjasnila ahahahahha
То с мувом је дебилно, ја бих обрисао. Али, ето, Каизен је убацио модове који стављају такве дебилности на насловну управо да би се додворио деци с Фејсбука.
Ovo bi, ako ne uništilo, a ono iz korena izmenilo sajt i ne znam na šta bi ispao.
Naslovna je često sve što većina postetilaca sajta pogleda. Zamisli da je kreira neko ko nije vezan nikako za celokupnu ovdašnju (u nedostatku boljeg izraza) poetiku.
Ne bi bilo čudno ni ako bi se vratio Čak Noris sa sve Milkom Canić.
Štos reko to dzimi saće smarati na ovoj temi da im je staviš (zvuči malo perverzno al nema veze)
Evo ovako ja zamišljam moda kad počne da panduriše na sajtu
http://www.youtube.com/watch?v=Xfqr9j-fGYk
Neće Dušane, opušteno. Ja znam da neće ni pomisliti da pogleda, zato sam iz sprdancije i napisao. :)
џими, да те замоли страја да му ставиш дефку на насловну сасвим сам сигуран да би га искулирао, не? хаха разумијем
Eto, plaćajte morone s fejsa da stavljaju te defke ako je to poenta sajta.
I naravno da modovi mogu postati likovi koji se plaćaju, svako sa dvocifrenim koeficijentom inteligencije samo čitanjem komentara i foruma (bez definisanja ili komentarisanja) može ukapirati 90 odsto svih internih fora i pički materini za dve nedelje. Svako ko misli drugačije neka još jedanput pročita definiciju muve.
Majstor nad majstorima!
Visi naglavačke na plafonu, sere po njemu a ne umaže se nimalo.
Ja mislila dajete primjer glupe def. kad ono kurac....
Problem je što sajt nije po popularnosti, a tek ne po kapitalu ni blizu dovoljno neprikosnoven da bi bio orijentisan prema ugođaju autora.
Dodvoravanje posterdžijama je neminovnost za sajt koji teži popularizaciji, tako je najbliže što možemo da priđemo neobaranju kriterijuma upravo uspostavljanje balansa između pravog kvaliteta i definicija sa potencijalom za mase.
Али није фора.
Ставио бих му, али му Каизен већ пречесто одабира дефке, тако да нема потребе да се мешам.
Ma kakvi. To je lagano za brisanja, ne za naslovne.
Друго, опет што се тиче Дотера и Пуфнице. Дотер је добио 40 дана за називање некога миџетом и комплексашем. Пуфница 20 дана јер је рекла човеку да је јадан јер је вређа. И сад, кад следећи пут неко узме да их банује и види "бан због вређења, 40 дана" мисли да је ко зна шта и следећи је 3 месеца у најбољем случају, мада типујем на трајни. Због чега? Због глупости. Свашта.
Da. Dojajno snažan argument. "Nije fora".
Džimi jebote... pa gde ovu odabra, tek sad vidim... :)
Muvu kada sam video znači izneverovao sam kada sam uporedio to govno od defke koje je ta muva naopačke iskenjala, sa defkama oko kojih se ljudi lome da napišu samo da bi im bile obrisane.
брате ову дефиницију муве сада видим и могу само рећи да је говно космичких размјера, заиста.
Једноставно, није фора. Глупо је да неки неаутор уређује сајт, објаснио сам ти и ја, а и још неки овде.
Нешто слично као кад би људи за градоначелника поставили неког из друге државе.
Da, jebote, bude te sramota što si i sam delio naslovnu sa tim govnom.
Mišljenja sam da bi, radi opšteg mira u sistemu, ovakve krive drine trebalo, ako ne odmah ispraviti, a ono temeljno preispitati.
Ako je situacija stvarno ovakva, ilustruje ozbiljno narušavanje ravnopravnosti i među članovima diže tenziju koja će neminovno izazvati još problema. Takođe, ako se ne bi ispravljali, eventualni izgredi moderatora bi se gomilali i pružali obilje argumenata u svakom kritikovanju mod tima i uređenja sajta.