Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Međutim, određeni modovi jako dobro funkcionišu bez dodatnog samopromovisanja(pogledajmo wojteka ili Che-vua)

ЧеВу не мора уопште да се самопромовише, зато што му бесомучно турамо дефке на насловну, па их има типа 40.

2. muzu mogućnosti mod pozicija za lično trenutno zadovoljstvo.

Misliš za jebanje? lolo

3. Pa mene je trebalo banovat do sad iljadu puta koliko jedem govna.

Да знаш да ми је стрелица једно 15 пута полетела на 'Бануј' кад си спемовао, ал' опет помислим 'То је Кизо, јбт', не бива. Немам неко објашњење за тај феномен.

4. Овако. Ситуација од пре једно... Недељу дана, онај дан када су се модератори самобановали. Дотер је добио 40 дана (!) за називање Милице миџетом и Курда маторим комплексашем. Океј, није лепо од њега, али јебига, што је превише - превише је. Друго, ситуација са Френкијем и Пуфницом. За исто препуцавање, Пуфница (због клеветања чланова?!) добије 20 дана, а Френки (због изазивања параноје код чланице?!) , који је све почео, 1 дан? Где је ту логика? У томе што је он бивши мод? Или што је бановала Милица, са којом се Френки дружи приватно?

И зашто избегавате да одговарате на питања и примедбе члановима? Нема теме питање аутор - одговор модератор, не одговарате на разноразним јако често, бришете дискусије.

Даље, много је лејм што закључавате теме које вам се не допадају, а у којима људи постују. Нема разлога за то. Није ни чудо што је на форуму досадно, кад убијате сваку интересантну тему.

Јебени Стаљинград.

И зашто који курац мењате називе темама, модови децхко?

5. И зашто који курац мењате називе темама, модови децхко?

То ем иде на курац, ем збуњује Гугл, па не могу да нађем неке теме.
    Тај који то ради, потпуније смарач и особа с којим се не бих дружио.

6. Овако. Ситуација од пре једно... Недељу дана, онај дан када су се модератори самобановали. Дотер је добио 40 дана (!) за називање Милице миџетом и Курда маторим комплексашем. Океј, није лепо од њега, али јебига, што је превише - превише је. Друго, ситуација са Френкијем и Пуфницом. За исто препуцавање, Пуфница (због клеветања чланова?!) добије 20 дана, а Френки (због изазивања параноје код чланице?!) , који је све почео, 1 дан? Где је ту логика? У томе што је он бивши мод? Или што је бановала Милица, са којом се Френки дружи приватно?

Управо то. Заборавих на Пуфницу и Френкија.

7. ЈА ХОЋЕМ БРИСАЊЕ ЛОШИХ ПОСТЕРИ! ПРЕЉЕВА!

8. Koja represija koji kurac? Kaki moderatori? Ovo je definitivno sajt koji najviše dozvoljava jedenje govana.

Jeste, evo juče smo iz zajebancije otišli na čet na Krstarici, napisao sam jednom da su Mađari gej i dobijem ban. Pacova su banovali jer je napisao ceo post kapsom. De je tu pravda?!

9. Бут, прво, овде модератори нису плаћени, тако да им модерисање, заправо, и није посао и самим тим модерисање не би смело да има утицаја на њихово понашање на сајту. Тако да наравно да могу да се просеравају на форуму колико хоће. Друго, они су модови јер су дали нешто овом сајту. Али поред тога што су дали нешто овом сајту, неки од њих су лоши модови, јер је логично да на сајту овог типа, модератор буде доказани аутор, али то није и једини предуслов за тако нешто.

Нигде нећеш наћи стелт модове, уколико исти нису плаћени. То је тако. Е све ово би имало смисла да Каизен хоће да их плати. Овако, ово уређење је сасвим ок, али мора да се прати и рад модова током модерисања, зашта опек Каизена боли уво.

Da, tu bih se složila. Ali to što ih ne plaćaju je samo jedan od razloga zašto ovaj sajt ima provincijalski prizvuk. Kompeticija, uvlačenje u šupak pravim personama, hijerarhija moći potpuno virtuelnih likova, sve je to nekako trulo i ogavno.

10. Даље, много је лејм што закључавате теме које вам се не допадају, а у којима људи постују. Нема разлога за то. Није ни чудо што је на форуму досадно, кад убијате сваку интересантну тему.

+1, pa nije ovo soba od 10 kvadrata pa da će da se pretrpa, ovo je internet, ima prostora, pustite ljude da pišu i seru.

11. бесомучно турамо

I to pitanje balansa u odabranima između autora bi moglo da se stavi na razmatranje. S obzirom da nema pedesetak modova sa identičnim kritičkim pogledom koji bi češljali ceo materijal sajta i uspostavili idealnu ravnopravnost, ja i dalje kao najbolje rešenje vidim onu temu na kojoj se predlažu definicije za odabrane, uz poneku korekciju koja bi bar ograničila mogućnost malverzacije. Sam na njoj nisam nikad predlagao, ali svakako je do jednog momenta odlično funkcionisala.
    Ne rekavši ništa protiv ČeVua ili recimo RD-a kao autora(ljudi sasvim korektno i kvalitetno pišu), nešto što bi sa strane bilo ocenjeno kao favorizovanje jednog člana uvek preti da demotiviše ostale autore koji eventualno očekuju taj vid priznanja.

12. Kompeticija, uvlačenje u šupak pravim personama, hijerarhija moći potpuno virtuelnih likova, sve je to nekako trulo i ogavno.

Све и да је тако, која би била алтернатива томе? Дај неки предлог за решење проблема.

13. Дај неки предлог за решење проблема.

Plaćati modove koji nisu deo ovog sajta. Ali sumnjam da će se slično desiti, budući da svima zjapi dupe za parama.

14. Kostić me previše hejtuje.

15. Ne rekavši ništa protiv ČeVua ili recimo RD-a kao autora(ljudi sasvim korektno i kvalitetno pišu), nešto što bi sa strane bilo ocenjeno kao favorizovanje jednog člana uvek preti da demotiviše ostale autore koji eventualno očekuju taj vid priznanja.

Зато мени Чак лепо каже 'стави ми', и ја му ставим.
    Заправо, ставио сам свакоме ко ми је рекао да му ставим дефиницију на насловну. Одем само на његов профил и одаберем уколико има нешто добро. Уколико нема, јебига.

16. Одем само на његов профил и одаберем уколико има нешто добро. Уколико нема, јебига.

Eto probaj i kod mene, ma da ne verujem da će biti išta po tvom ukusu, lol.

17. Plaćati modove koji nisu deo ovog sajta.

То је глупо. Да доведеш ти неког са стране да оцењује писање на Вуки, а нити зна шта се овде негује, нити зна интерне форе, нити зна ко је ко.

Сасвим је нормална ствар да аутори овде буду модови, јер познају сајт и људе на њему.

18. То је глупо. Да доведеш ти неког са стране да оцењује писање на Вуки, а нити зна шта се овде негује, нити зна интерне форе, нити зна ко је ко.

Jeste, jer je pisanje defki na Vukajliji nuklearna fizika, pa im treba doktorat da skontaju.

19. Za ovo prosto treba diploma:

Muva

Majstor nad majstorima!

Visi naglavačke na plafonu, sere po njemu a ne umaže se nimalo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.