Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Јебо матер, ја не могу толико брзо да отварам стране колико ви стигнете да истоварите међусобних ђубара на ову тему.

2. И Милица је доживела оно што је и хтела отварањем теме.

Да ово буде тема о ЊОЈ!

ОЋЕМО СПИСАК!

3. Des, Jankoviću, kućo stara :)

Smorila tema, zrela je za lock. Ako se ne lockne sad, onda će kada padne međusobno napušavanje. Sećam se da je upravo bila tema na ovakvu foru kad je Lemaja banovana.

4. Ако си модератор, онда дружба је дружба, а служба је служба, ај образложи зашто за френкија један, а за.пуфницу двадесет? Толико је драстична разлика у казнама за квалитативно сличну ствар.

просто, френкију је то први бан и прекршај као обичном члану, пуфници је пети бан у новој верзији, а ко зна који кад се рачунају прекршаји из старе верзије. прошли јој је био 14 дана.
    она њега назвала тенкреом, сировином и јадником, он њој рекао да је болесна, што се тиче увреда.
    извагајте мало :)

5. dajte više taj sramni spisak da se smejemo paćenicima koji mole za odabrane.

6. дубе кад би мени неко реко оног београђанина Фејза ја не бих то сматрао прозивком. Само ви босанци сматрате да вас је човек прозвао кад вам каже да сте босанци. О бокте ккав сте народ

7. Сматрам да Курд треба да отвори тему где ће да учи људе о животу и да прича о својим успесима, а да Брус допуњује и Вучица да буде са њима у мод тиму. Вучица би била добар мод, али никад ко Милица, чини ми се да сам рекао већ једном.

8. ћилице бануј Славка!

9. Ово има смисла. А можда и нема.

10. Neće biti objave spiska verujem, tema je trol, i nije fer da sukine jedan od prihoda moderatorima lolol

11. Извагали смо и превише си пристрасна. 20 и 40 дана јеботе?!
    А Френкију за то што ју је ни криву ни дужну назвао болесником 1 дан?!
    И норамлно да му је први бан као обичном члану јер је од кад је уведен овај начин бановања, обичан члан је једва месец дана. А и размодован је јер је жестоко навређао Курда и Натнат.

12. Ајд и ја да се огласим,никад раније нисам.

Лично нисам неки аутор, поставио сам неки постер пар дефки,углавном се налупо ко Максим по дивизији, никад ништа нисам тражио нити нудио.

Ако би требао да издвојим неког модера, лично би изабрао тројицу:
    -Џими (изузетно пријатан лик)
    -Фацафаца (врхунски зајебант, ако га икад сретнем има пиво)
    -Сурови (апсолутно поштовање)

Е сад кад бих бирао лоше мој избор би спао само на двоје:
    -Милица (због разних небулоза,изабраних погрешних дефиниција и постера)
    -Стефан Костић (никад ништа паметно од њега нисам ни прочитао ни видео)

поново напомињем да се никад до сад нисам огласио, и да сам ово рекао само због тога да допринесем сајту као што је Милица написала на почетку теме, да дам неку своју подршку.

Хвала на разумевању

13. Само да додам да је Милица осим што је најбољи модератор вероватно и најлепши. Шта можда, најлепши сигурно. Ето. Одох на посао.

14. Fejse, opet mrziš bosance, sad nas pitaš i kaki smo mi to narod? Pa Srbi.

15. @radiationworker
    Хвала ти што си се огласио. Ја сам испратио читаву тему и тек сад могу да идем. Поздрав.

16. "Ovo je prejako!"

Banja Luka Forum | 21. April 2007.

17. аман оће ли неко да банује славка, ако треба дам и доказе

18. @Мулуца
    Да си била паметна, препустила би другом моду да реши ствар, овако си за џабе ушла у проблем.
    Ако је тако као што кажеш, онда си донекле у праву али је разлика опет драстична. Свеједно, вероватно су ово критике које си очекивала кад си отворила тему. :-)

19. Знате како, јео сам пирошку на многим местима у граду, али нигде није била тако сочна и укусна као у пекари Трпковић на Звездари. Истина, цена је читавих 180 РСД, али верујте ми на реч, вреди сваки динар.

20. КОЛИКО ЈЕ то ДО ЈАЈА ПЕКАРА!

И банујте славка бре!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.