Kakav je to kriterijum za banovanje, majke ti?
Kad ti neko kaže da si midžet, ili pomene tvoje selo, odmah ban, a kad meni neko kaže kako bi me vezao, jebao i ko zna šta sve radio, za to ne ide ban?
I nemoj mi pričati o tome da l' se taj neko sprdao ili ne, bitno je to da uopšte niste objektivni kad se radi o banovanju.
немам појма о чему причаш, заиста. :)
ако ти неко убудуће буде писао такве ствари, а ти се осетиш увређеном, ти узми лепо па пријави, шта се мени лично жалиш и поредиш уопште са мном? има још 15 модератора који могу да реагују и имају критеријум за бановање.
гамби, немој ми ти препричавати шта је било с пуфницом и френкијем на тој теми, ено ти лепо постови па их копирај овде, чему препричавање?
френки и није требао бити банован, није он крив што се пуфница примила на трол, али сам хтела да испаднем фер и добар модератор ко што сам увек и била :)
E, i messalinu, cuh bas divne stvari o njoj. I Frenkija Delevru jer me ne voli i cuh sve najgore o njemu.
Francky Delevra
Požuri, dok opet ne umreš.
21. januar 2012
zlocesta pufnica
Buksnomanijak, je l ja onda tebe gotivim mozda? A ne ovog air max Buksnu drugu?
Eto kako sirovina kao Frenki pita za zdravlje. Hvala na pitanju, Frenki. A ja sam bila ozbiljna, zapravo, al' ajde.
Ja ozbiljno brinem za tvoje zdravlje, psihičko. Kad si sposobna da pričaš po netu kako si umrla, ne bi li se bilo ko bar na trenutak sažalio ko zna za šta si još sposobna. Jesi sekla vene kada patenticom? Pilule? Čuvaj se jebiga, vama bolesnima svašta može pasti na pamet.
Šteta bi bilo da sledeća vest o tvom umoru bude prava. :(
zlocesta pufnica
A?
21. januar 2012
Francky Delevra
Šalabajzer
Frenki, treba biti dobro bolestan pa tako nešto napisati. I da je trol, retardiran je.
Pa kad ideš po netu i pričaš kako si umro iz samo tebi znanog razloga... to je svakako zabrinjavajuće.
Nemoj Šalab da braniš drugaricu, pomozi joj nečim konkretnim.
Bushido
Buksnomanijace, ne slazem se. Lecenje frustracija na ovakvoj temi je fejk. Jer jebes temu na kojoj ce cak i najveci dupelizac da dodje da sukne nesto jer kapira da nece dobiti palamaru u rcma u vidu banane. Na kraju krajeva, ja sam uvek vise za jebuckanje na fino, jer ti riba postane dosadna kada joj gurnes ceo :)
naravno,prvo peting, fingering, pa kurcem u pičku pa tek onda posle normalno:)
Хиљаду пута си била на чету док су јој неки аутори то причали и болео те је курац.
као што сам рекла милион пута до сада, ја не могу да гледам у пасуљ кад се неко међусобно зајебава, а кад не. и заболе ме да улазим у ваше односе и начин на који се спрдате. ако се осетите увређеним - пријавите, немојте кмечати после како није нико реаговао кад нисте реаговали ни ви.
Dopja, nemoj više ni ići na čet i problem rešen :)
Nego, što se tiče ove kritike... Ne znam po kom se principu biraju definicije za naslovnu, ali u poslednje vreme su loše, po mom mišljenju. Ako je istina ovo da neki šalju modovima pvt da im pregledaju profil i odaberu nešto, onda se i ne čudim što je kvalitet opao... Ja sam mislila da je to manje 'po babu i po stričevima', ali očigledno nije. A tek ne razumem autore kojima je toliko stalo do nekog plusa više, kao da im bilo šta u životu zavisi od ranga i popularnosti na Vukajliji. Tako da, birajte te odabrane bolje i objektivnije.
Ниси у праву милице, што си пристрасна? Ако си модератор, онда дружба је дружба, а служба је служба, ај образложи зашто за френкија један, а за.пуфницу двадесет? Толико је драстична разлика у казнама за квалитативно сличну ствар.
Или кажи, бар, нисам могла да банујем френкија јер ми је друг, погрешила сам, извините. Није тешко, а пуно значи.
Kakav je to kriterijum za banovanje, majke ti?
Kad ti neko kaže da si midžet, ili pomene tvoje selo, odmah ban, a kad meni neko kaže kako bi me vezao, jebao i ko zna šta sve radio, za to ne ide ban?
I nemoj mi pričati o tome da l' se taj neko sprdao ili ne, bitno je to da uopšte niste objektivni kad se radi o banovanju.
немам појма о чему причаш, заиста. :)
ако ти неко убудуће буде писао такве ствари, а ти се осетиш увређеном, ти узми лепо па пријави, шта се мени лично жалиш и поредиш уопште са мном? има још 15 модератора који могу да реагују и имају критеријум за бановање.
Хиљаду пута си била на чету док су јој неки аутори то причали и болео те је курац.
френки и није требао бити банован, није он крив што се пуфница примила на трол, али сам хтела да испаднем фер и добар модератор ко што сам увек и била :)
http://vukajlija.com/forum/teme/25456-osoba-koju-bi-najradije-upoznao-sa-vuke-i-tasto?strana=33#post_1809954
E, i messalinu, cuh bas divne stvari o njoj. I Frenkija Delevru jer me ne voli i cuh sve najgore o njemu.
Požuri, dok opet ne umreš.
21. januar 2012
Buksnomanijak, je l ja onda tebe gotivim mozda? A ne ovog air max Buksnu drugu?
Eto kako sirovina kao Frenki pita za zdravlje. Hvala na pitanju, Frenki. A ja sam bila ozbiljna, zapravo, al' ajde.
Šteta bi bilo da sledeća vest o tvom umoru bude prava. :(
A?
21. januar 2012
Šalabajzer
Frenki, treba biti dobro bolestan pa tako nešto napisati. I da je trol, retardiran je.
Pa kad ideš po netu i pričaš kako si umro iz samo tebi znanog razloga... to je svakako zabrinjavajuće.
Nemoj Šalab da braniš drugaricu, pomozi joj nečim konkretnim.
21. januar 2012
zlocesta pufnica
Jadan ti je trol. I jadan si sam. Nije ni cudo sto si razmodovan jer si tenkre.
21. januar 2012
Francky Delevra
zlocesta pufnica
Jadan ti je trol. I jadan si sam. Nije ni cudo sto si razmodovan jer si tenkre.
Ne uzbuđuj se previše i ne misli na najgore.
21. januar 2012
Дакле, ево. Да ли ово заслужује 20 дана за Пуфницу? И један дан за Френкија?
Свашта.
Buksnomanijace, ne slazem se. Lecenje frustracija na ovakvoj temi je fejk. Jer jebes temu na kojoj ce cak i najveci dupelizac da dodje da sukne nesto jer kapira da nece dobiti palamaru u rcma u vidu banane. Na kraju krajeva, ja sam uvek vise za jebuckanje na fino, jer ti riba postane dosadna kada joj gurnes ceo :)
naravno,prvo peting, fingering, pa kurcem u pičku pa tek onda posle normalno:)
Само да поновим ако нисам рекао да је милица најбољи модератор.
+1
I nemam ja šta kome posebno da se žalim. To se sve dešava na četu. Vređanje, jebi ga. Ne moram da prijavljujem, tu odmah ide ban.
као што сам рекла милион пута до сада, ја не могу да гледам у пасуљ кад се неко међусобно зајебава, а кад не. и заболе ме да улазим у ваше односе и начин на који се спрдате. ако се осетите увређеним - пријавите, немојте кмечати после како није нико реаговао кад нисте реаговали ни ви.
гамби, мој одговор је ДА, кад већ питаш
I rest my case.
Вређање је вређање, и у исто време се жалила на чету. Није ти требао пасуљ. А ово за Френкија и Пуфницу само показује твоју пристрасност.
ма оће ли неко да банује оног босанчероса Славка више кој курац!
+1
шта, контате да је требало 40 дана за пуфницу и 2 дана за френкија? дупло дуже да их банујем обоје? можда, видећу идући пут
шта, контате да је требало 40 дана за пуфницу и 2 дана за френкија? дупло дуже да их банујем обоје? можда, видећу идући пут
Не зајебавај, свесна си савршено о чему причамо. Иначе, пре ће бити да је требало обрнуто.
Dopja, nemoj više ni ići na čet i problem rešen :)
Nego, što se tiče ove kritike... Ne znam po kom se principu biraju definicije za naslovnu, ali u poslednje vreme su loše, po mom mišljenju. Ako je istina ovo da neki šalju modovima pvt da im pregledaju profil i odaberu nešto, onda se i ne čudim što je kvalitet opao... Ja sam mislila da je to manje 'po babu i po stričevima', ali očigledno nije. A tek ne razumem autore kojima je toliko stalo do nekog plusa više, kao da im bilo šta u životu zavisi od ranga i popularnosti na Vukajliji. Tako da, birajte te odabrane bolje i objektivnije.
Ја не верујем какав си ти лик.
ја не бих баново ни једно ни друго, ја бих баново славка
Мене скоро салетале неке рибе у стилу: "Ти си Реме са Вукајлије! Оплоди нас."
Ниси у праву милице, што си пристрасна? Ако си модератор, онда дружба је дружба, а служба је служба, ај образложи зашто за френкија један, а за.пуфницу двадесет? Толико је драстична разлика у казнама за квалитативно сличну ствар.
Или кажи, бар, нисам могла да банујем френкија јер ми је друг, погрешила сам, извините. Није тешко, а пуно значи.
Što prozivaš ljude po regionalnoj pripadnosti?
И Лулаби је добар мод, а посебно Милица. Не свиђа ми се што Брус не пише песме чешће