ма бре људи, ај полако. Пуфница је смарач каквог свет није видо и заслужила је банјер је тард који лажира своју смрт а онда кад јој неко каже да је тард јер то ради она се као љути, Море нек се тера у пичку материну с тим њеним фазонима. А френк није ниједног тренутка увредио њу, само је констатово, да не кажем дијагностиковао болест. која је видљива чак и голим оком. Тако да немој да се зајебавамо. "болесна си због тога тога и тога" није исто као и "КРЕТЕН СИ ААА ААА ААА"
ма бре људи, ај полако. Пуфница је смарач каквог свет није видо и заслужила је банјер је тард који лажира своју смрт а онда кад јој неко каже да је тард јер то ради она се као љути, Море нек се тера у пичку материну с тим њеним фазонима.
Видиш, ми се готивимо уживо стварно, али бих те ја сада бановао да имам ту опцију. Откуд знаш да је ОНА лажирала своју смрт, такође откуд знаш да је она кретен, ретард или смарач? Није океј да причаш тако.
Фејзе сереш. То да ли је Пуфница смарач или не, не мења ствар да је Френки испао већа сировина него она у том случају. И то много већа. Она је одговорила на гадну прозивку. Доста личну. И не, нисам за то да се банује Френки. Боли ме курац. Само ме нервира што се толико води тим другарским везама. А искрено 80% новосадске екипе ми иде на курац. Они које готивим то знају, па нећу ни да их спомињем овде. Само је чињеница да много лично Мулуца схвата овај сајт.
И ОДБАН ЗА ЋЕРУ!
Дај, шта причаш. Немам ја ништа лично против
Милице или Френкија, само хоћу да се не користе
баш толико неједнаки аршини. Океј, не мора да га
банује. Али онда да не банује ни Пуфницу. Није океј
овако, никако.
Гамби, де ти је осећај за правду? лоло
Френкију бан четри дана, пуфници дванаест, тринаест...
Моје скромно мишљење.
I naravno, Pufnica je krivlja od Frenkija, za svaki "moj" ban je dokumentovano zbog čega je, samo treba biti malo pronicljiv i naći, Dotter je spemer bespotrebni, a Milice gde ti je ta Budisava, jebote?
нек ти објасне други, канда сви боље од мене знају колка је и где је та вукојебина и какав народ тамо живи :)
Само ме нервира што се толико води тим другарским везама. А искрено 80% новосадске екипе ми иде на курац.
Само је чињеница да много лично Мулуца схвата овај сајт.
лол, толико о томе да ја много лично схватам сајт :)
ај сад, на колико треба да банујем фејса што вам је вређао другарицу?
I normalno, što bi ja banovao vas petoro, šestoro, kad se svi vi poznajete i zezate, i onda ja banujem tipa Remea ili Fejsa, a njih dvojica sede, igraju pes, i onda, e brate, al glup onaj Vlajko, banovao me, kad smo se zezali...
Ne, ne, nikog kome sam se smešio i nikoga bitnog, mojne da umišljaš. To što se ne slažem baš najbolje sa tvojim ribama nije razlog da ideš uokolo i pričaš o mojim duplim nalozima čak i onim ljudima koji te ništa nisu pitali.
Ево, помиње моје неке девојке, рибе ил шта већ злоупотребљава, да се тако изразим. И НИКО ДА ГА БАНУЈЕ. и то ние усамљен случај
АЛ БИХ БАНОВО СЛАВКА БРЕ!
Ne vredi ti to, doćiće sa duplog :)
ма бре људи, ај полако. Пуфница је смарач каквог свет није видо и заслужила је банјер је тард који лажира своју смрт а онда кад јој неко каже да је тард јер то ради она се као љути, Море нек се тера у пичку материну с тим њеним фазонима. А френк није ниједног тренутка увредио њу, само је констатово, да не кажем дијагностиковао болест. која је видљива чак и голим оком. Тако да немој да се зајебавамо. "болесна си због тога тога и тога" није исто као и "КРЕТЕН СИ ААА ААА ААА"
Видиш, ми се готивимо уживо стварно, али бих те ја сада бановао да имам ту опцију. Откуд знаш да је ОНА лажирала своју смрт, такође откуд знаш да је она кретен, ретард или смарач? Није океј да причаш тако.
Кои лол.
Fejze, ako se neko kurčio, a ostao na sajtu, to si ti. Koliko se sjećam i trajni si preživio. Pandanska škola.
и ја бих мене што је најгоре, ал не брини се неко ће ећ то урадити. АЛ ПРЕ ТОгА НЕК БАНУЈУ СЛАВКА!
Фејзе сереш. То да ли је Пуфница смарач или не, не мења ствар да је Френки испао већа сировина него она у том случају. И то много већа. Она је одговорила на гадну прозивку. Доста личну. И не, нисам за то да се банује Френки. Боли ме курац. Само ме нервира што се толико води тим другарским везама. А искрено 80% новосадске екипе ми иде на курац. Они које готивим то знају, па нећу ни да их спомињем овде. Само је чињеница да много лично Мулуца схвата овај сајт.
И ОДБАН ЗА ЋЕРУ!
брате и мене славко прозива на личној основи и потеже неку причу о мом животу ил шта већ расипајући се са неким детаљима из њега и нико да реагује!
А ЈА ВИЧЕМ!
NISU MODERATORI KRIVI, MI SMO GOVNA!
Милице или Френкија, само хоћу да се не користе
баш толико неједнаки аршини. Океј, не мора да га
банује. Али онда да не банује ни Пуфницу. Није океј
овако, никако.
Гамби, де ти је осећај за правду? лоло
Френкију бан четри дана, пуфници дванаест, тринаест...
Моје скромно мишљење.
Одабрана за Славка. Бан за Фејза. На дан. Доста му је. Лолчић. :)
људи, ја сам сто пута реко да треба да се скине бан и једном и другом јер ниеј неки прекршај, ал такође делим мишење да је он направио мањи
Ja sam dvajes posto novosadske ekipe :DDD
реме кад би видео чиме се служи тај славко, не би тако причао
:*
ja ladno ne mogu da provalim kad se neko od vas zajebava. Boy who cried wolf, braćo :)
Ремеа за мода, па да га пљује и ово 20% Новосацке екипе у којој сам ја! ЛОЛОЛО :Д
И Реме би, сигуран сам, ОБЈАВИО СПИСАК!
нек ти објасне други, канда сви боље од мене знају колка је и где је та вукојебина и какав народ тамо живи :)
лол, толико о томе да ја много лично схватам сајт :)
ај сад, на колико треба да банујем фејса што вам је вређао другарицу?
Лоше је и то што нема ћомана модератора.
I normalno, što bi ja banovao vas petoro, šestoro, kad se svi vi poznajete i zezate, i onda ja banujem tipa Remea ili Fejsa, a njih dvojica sede, igraju pes, i onda, e brate, al glup onaj Vlajko, banovao me, kad smo se zezali...
Ne, ne, nikog kome sam se smešio i nikoga bitnog, mojne da umišljaš. To što se ne slažem baš najbolje sa tvojim ribama nije razlog da ideš uokolo i pričaš o mojim duplim nalozima čak i onim ljudima koji te ništa nisu pitali.
Ево, помиње моје неке девојке, рибе ил шта већ злоупотребљава, да се тако изразим. И НИКО ДА ГА БАНУЈЕ. и то ние усамљен случај
удара на приватност и није у реду