Happy hour: Kritikujte moderatore

1. REGIONALNI RASKOL!!!!!!!!!!

2. Фејзбукманијак
    дубе кад би мени неко реко оног београђанина Фејза ја не бих то сматрао прозивком. Само ви босанци сматрате да вас је човек прозвао кад вам каже да сте босанци. О бокте ккав сте народ

Plus, zvezdica i odabrana!!!
    ---
    Inače, ne znam kako vi, ali ja mogu da kažem da sam na sajtu dve godine (sa periodom kada nisam bio registrovan) i nikada nisam video ništa na ovom sajtu (ni defke ni postere), ama ništa na svim internetima ikada, ništa što me je toooooliko nasmejalo kao poslednjih 6-7 stranica ove teme. Koa tema, pun pogodak. Fejsbuk i ajax pobedili

3. лол, толико о томе да ја много лично схватам сајт :)

Проблем је кад то показујеш, а модератор си.
    Мени не би био проблем да банујем Фејза који ми је другар.
    А не мораш са мном да се консултујеш, ти си мод.

4. Jebote, malopre videh temu i zapitah se kako ste uspeli za sat vremena da postujete na 26 strana. Još bolje je to što sam pročitao sve.

Mislim da pojedinci suviše ozbiljno shvataju sajt. Jebote, koji tard moraš da budeš da pošalješ poruku modu u kojoj ga moliš da ti odabere definiciju? Štakojikurac imaš od toga? Diže ti se virtualni ego?
    A i što se tiče modova, zamenite kompletnu sadašnju postavku modova novom i za par dana ni ti novi vam neće valjati. Tako je to i tako će uvek biti.

Odoh da režem pršutu, umreh gladan.

5. А не мораш мене да консултујеш, ти си мод.

па ти реме вапиш да се ја консултујем с тобом, већ 20 страна ове теме ололо и причаш како сам необјективна.

ајде, људи, објективно, на колико да банујем фејза за ово што је вређао пуфницу сад, пресудите му да не буде опет да сам ја пристрасна јер сам добра с фејзом. дакле?

6. http://vukajlija.com/recnik/autori/11936 ево линк до Славковог профила, кликните бан дугме. А ово је линк http://vukajlija.com/forum/teme/39199-happy-hour-kritikujte-moderatore?strana=26#post_1823900 са објашњењм зашто

7. Odoh da režem pršutu, umreh gladan.

aaaaaaaa čkapi jedna! oću ja!

8. на колико да банујем фејза за ово што је вређао пуфницу сад, пресудите му да не буде опет да сам ја пристрасна јер сам добра с фејзом

На 10 дана, до 20. АЛ ПРВО СЛАВКА!

9. нек ти објасне други, канда сви боље од мене знају колка је и где је та вукојебина и какав народ тамо живи :)

Jbg, prozborimo koju ti i ja na mod forumu, a da nisam znao. :)

P.S. da se ispravim (vidim da sam napisao nešto nelogično) Dotter je dobar lik, zna da napiše i pametno i duhovito, ali nije bespotreban, već je bespotreban spemer. Koj će mu to.

10. Фацафаца је добар мод и предложио бих му да поступа хришћански и да буде духовни отац осталима, пошто сам видео да је духовно лице. Брус ми је омиљени мушки мод, сад сам гледао његове уметничке изразе и то треба да потенцира и на вукајлији. То ми је само замерка. Свакако Милица је у поређењу са њим бољи мод. Имао бих још штошта да кажем, али немам времена. (11x)

11. Грофе, могу да те питам за мишљење?

12. не, ајде за оба бана ћу да се консултујем са гамбијем и ремеом, очигледно обојица знају боље од мене и нису пристрасни.

ај сад, добили сте прилику да покажете своју објективност с којом се размећете, дакле, колики бан иде славку, а колики бан фејзу?

13. fejse, ja ga neću banovati, nek to radi Milica, ja sam i dalje siguran da se zajebavaš.

14. Одох да учим немачки и притом мислим да вам је ова преписка овде бескорисна као и свака истролована тема ( свака тема на вукајлији, увек се нађе неко да тролује) па вам кажем, смирите се, идите у теретану и забадајте она срања и вашу негативну енергију употребите негде другде а не на тастатури. Ја вам лепо реко, дође ми да форум затворим на неко време као и ћет а да оставим само писање дефки што је и примарна функција сајта. Ауфидерзен.....

15. грофе ово за славка се не зајебавам. удара на приватност а то није кул нимало.

16. већ 20 страна ове теме ололо и причаш како сам необјективна.

Moram manje da blenem u monitor, pročitao sam "nedojebana".

17. Гроф Влатко Паскачић
    Normalno, što se tiče rada s nekim, uvek će doći do raznih nesuglasica. Tako da u ovom trenutku osim Smarka svaki mod me je nekad iznervirao kao mod, a kao autor...e to ej sasvim drugo.
    Što se tiče spiska, ja ga nemam, ali mi treba jedno dva sata da ga napravim, da prečešljam, ima bar deset čoveka, naveo bi vam odma troje, ali to ne bi bilo fer, jer sam zaboravio ko su ostali, a ove sam zapamtio jer su poznati.
    Lično, nikad nisam odabrao nešto, a da se meni ne sviđa, a na silu (daj odaberi mi nešto) sam odabrao nešto manje od deset puta, ma nisam ni pet, kad bolje razmislim.
    Inače to ej premalo, s obzirom da sam odabrao preko trista postera, možda sto definicija, (od toga šta me boli kurac, rećiću: Pantelu) ali isto da kažem da malo toga dobrog može da se odabere, jer sve vas mrzi da pišete, pravite postere i patrikujete, a tražite nešto. Salonski, katedarski vukajlijaizam. Inače, ja sam detalj - instikt čovek tako da mogu zbog jednog detalja da odaberem nešto, što kapiram da malo ko kapira, tako da pazim šta odabiram.
    Sad sam reeeeetko na posterima, inače, mnogo me nervira sat vremena za objavljivanje i oznaka da modovi proveravaju, a znam šta sve prolazi, i znam šta sam sve brisao, čak i najpopularnije postere za taj i taj dan, jer kapiram da nešto ne sme da bude reprezentativno ako je idiotski. Ali to je prošlo vreme. Nervira me kad modovi ne menjaju ošišanu latinicu na odabiru.
    Nemam toliko vremena da trošim ovde, ali uvek gledam da poobrišem neku defku, ali pričajte šta oćete, nikad sajt u tom domenu nije bio sređeniji, iako se ne piše ko nekad.
    Dalje, verujem da su modovi tu da služe autorima, ali i da kažnjavaju budale. I ne samo da verujem u to, ja to i radim.
    Mene fascinira opsednutost moderatorskom pozicijom koju neku od vas gaje. Meni je skoro jedan ortak reko: A jesi li joj reko da si mdo na Vukajliji?...A verujem to bi mi i vi rekli.
    Stari modovi...hm, vratio bi Surovog, Bleka i možda Malog prsta. Od trenutnih modova, svi su tu zasluženo iako mi neki konstantno idu na živce.
    Eto, ceo ovaj post vapi za attenšningom, nisam mogo celu temu da pročitam, ali mogu da kažem da ću da se trudim da smanjim detalj odabiranje, jer i dalje radim detalj ocenjivanje i naravno da poznem Maru Munju...
    izvinjavam se na greškama u kucanju, brža mi leva od desne.
    I onima koji vole da pročitaju nešto od mene, izvinnjavam se, nema to veze s mod statusom, nego nemam inspiracije i gužva mi u životu, tako da jbg. Ko me ne voli, pa, neće patiti za mojim pisanjem.
    I naravno, Pufnica je krivlja od Frenkija, za svaki "moj" ban je dokumentovano zbog čega je, samo treba biti malo pronicljiv i naći, Dotter je spemer bespotrebni, a Milice gde ti je ta Budisava, jebote?

http://memegenerator.net/cache/instances/250x250/11/11753/12035381.jpg

18. реме и гамби, само да знате, ако ме ви не посаветујете на колико да банујем ову двојицу, ја их нећу ни бановати, нек то уради неки друг мод, да не буде да сам пристрасна

19. не, ајде за оба бана ћу да се консултујем са гамбијем и ремеом, очигледно обојица знају боље од мене и нису пристрасни.

ај сад, добили сте прилику да покажете своју објективност с којом се размећете, дакле, колики бан иде славку, а колики бан фејзу?

Немој да глумиш невинашце овде. Јадна, не зна шта ју је снашло. Нисам ја мод. Нити ћу да ти сугеришем на колико да банујеш Фејса. Ту сам само да критикујем, као што је и наслов теме.
    Грофе, Дотер не би био Дотер да није спемер. А не би био ни толико занимљив лик. Његов спем је у 99% случајева врло креативан, и човек може да му се насмеје. Што се не може рећи за велики број других чланова овде.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.