Happy hour: Kritikujte moderatore

1. @Dzimi
    Sto da ti se uvlacim na temi, kad mogu na peveteu.

2. @Dzimi
    Sto da ti se uvlacim na temi, kad mogu na peveteu.

А, не рачуна се ако није јавно!

3. http://vukajlija.com/forum/teme/30622-uvuci-se-moderatoru?strana=11#post_1824352

Џими, остали, дакле... Чекам два комада јер конкуренције неће бит.
    Хвала.

4. i,šta se utvrdilo posle 32 strane,gde je taj red,gde je taj spisak?

5. i,šta se utvrdilo posle 32 strane,gde je taj red,gde je taj spisak?

Утврдили смо да је дифолт позадина зелена, а да је фејсбук плав. И да су (моја омиљена лллоло) рибе генерално ћутљива сорта, а да су птице генерално летачки настројена сорта.

6. @Dzimi

Ako mora javno, pevacu ti ispod terase. I'm your dream, make you real, I'm your pain...

7. Ja sam se dosta uvlačio, al' NEMA! SMare nauči me kako se uvlači!

8. Ено ти на теми за увлачење, тамо сам објаснио неке ствари

9. Au ovo za Džimija jeste objasnilo, nema šta haha.

10. Za dva i po meseca ovde nemam nikakvih zamerki, tako da samo tako nastavite.

11. I ti si omašio temu :)

12. ОЋЕМО СПИСАК!

Оћу да похвалим Лули као модераторку која зна цео опус Светлане Ражнатовић, девојачки Величковић!

Ау то је одавање информација из приватног живота! У курац!

13. duško tošić i njegovi roditelji bi birali bolje za naslovnu nego što čini vas namnaes.

14. Ау то је одавање информација из приватног живота! У курац!

Banujte ga sad, banujte ga!

Elem, on-topić... Ja vas sve volim (obraćam se modovima), iako sam naizignorisaniji avtor ovde. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 (16 srca, za svakog po jedno)

15. Ау то је одавање информација из приватног живота! У курац!

znaš šta ti sljeduje... 15 dana bana...
    plus još 15 zbog klevete jer sam lijeeeepo tamo rekla da sam iscrpla sve što sam znala, znači nije cijeli opus, znači odaješ dezinformacije iz privatnog života, znači ne može to tako.

16. Ej bre, baršunasti, kako si najizignorisaniji kad modovi pišu defke o tebi! Alo bre! :))

17. Na svakoj temi se neki spisak spominje, da li be neko bio ljubazan da me prosvetli o kakvom se spisku radi?

18. Луло ај и тебе да замолим пре бана! :Д

ОЋЕМО СПИСАК

http://neotalax.webs.com/exspisak.jpg

19. Bruce
    Ej bre, baršunasti, kako si najizignorisaniji kad modovi pišu defke o tebi! Alo bre! :))

Tada nisi bio mod, Brusže, sada sam siguran da me ne bi tak'o! Mene, 'vako baršunastog. Ali razumljivo mi je to. I ja kada bih bio mod, ne bih više mogao da volim... Stoga ja iz ove perspektive imam ljubav za sve vas.

EDIT:

@Dejs!

Mićović Ilona sa 1. sprata. Kako jebozovno zvuči! Sram te bilo, Ilona, tražiš odabrane od modova, dođi da te prevaspitam, lololo!

20. Billy Sharp
    Na svakoj temi se neki spisak spominje, da li be neko bio ljubazan da me prosvetli o kakvom se spisku radi?

Списак беда који су преко приватне поруке тражили модераторима да им одаберу неку дефку, а најјаче од свега је то што им је успевало.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.