Happy hour: Kritikujte moderatore

1. Nemoj samo nekom da pada na um moje da proređuje, ako ima izrazito loš skor a ostavio sam je znači da je ostavljena iz sentimentalnih razloga.

ne, nego znači da je ostavljena iz razloga nepažnje moderatora.

2. Џими

Разуме се. Ви што тражите дефиниције да вам се одаберу, имајте у виду да ћу да прелистам неколико пре него што нађем неку за одабир, што значи да ћу можда да нађем и неки ђубар за брисање.

Još jedna pogodnost. Taman ne moraš ktitor uplaćivati. :D

Gledaš li ti kad PVT? :p

Џими

Ајмо, ко напише најбољи увлач на теми, добије две дефке на насловној.

Pa evo, ugledajte se na SMareta, vi mislite da je džaba postao mod? :D
    http://vukajlija.com/forum/teme/30622-uvuci-se-moderatoru?strana=8#post_1788354

3. Нема ништа од тога Џими, ја сам жељан крви. :)
    Ја бих волео да неко прочита мој опус. Ал' реално, без неког просеравања. Само да прочита ни оцене да не пише, и да ми да мишљење. А ту под неко подразумевам Џимија или Бруса пошто су тренутно присутни и читају ово.
    ЕДИТ: ИЛИ ЛУЛИ! :)

4. Ајмо, ко напише најбољи увлач на теми, добије две дефке на насловној.

http://media.tumblr.com/tumblr_lfp2hoS7xu1qc9f5v.jpg

5. Reme, ja ću da te pročitam po pozivu, ocene dajem posle čitanja tako da možeš svašta očekivati - PVT sledi po završetku.

6. КУРД РАТНИ ХЕРОЈ ОВОГ НАПАЋЕНОГ НАРОДА КУРДЕ ДЕЦА СРБИЈЕ СУ ТИ ЗАХВАЛНА!

7. pf, reme, ne čitam nikoga ko me meće u EDIT.

8. Ајмо, ко напише најбољи увлач на теми, добије две дефке на насловној.

Ništa od mene neće biti, na sajtu.

9. КУРД РАТНИ ХЕРОЈ ОВОГ НАПАЋЕНОГ НАРОДА КУРДЕ ДЕЦА СРБИЈЕ СУ ТИ ЗАХВАЛНА!

Не на овој теми, бре. Мојне спемујеш.

10. Ајмо, ко напише најбољи увлач на теми, добије две дефке на насловној.

Могу ли ја да добијем једну јер сам мод, а другу јер сам тамо фино то написао и сликовито представио?

11. Ајаксе извини сто писем осисаном цирилицом, али јављам се с посла. Само да ти казем да си заслузио три одабране

12. Иш тамо. 'Тео сам посебно да те истакнем. Знаш да ја увек од тебе тражим однос...гласова. :) А и ниси била ту док сам куцао пост. .)

13. Ово мењање имена није више ни шаљиво, аман.
    http://vukajlija.com/forum/teme/30622-sobuci-se-moderatoru?strana=11

14. Лулаби, неуморна плетисанко, што плетиво плетеш танко, међу јавом и Мед сном, молим те, стеј вит ми у овим тешким тренуцима, дозволи пред овим аудиторијумом да ти саопштим нешто :) Јел може ово за испод балкона?

15. ne, nego znači da je ostavljena iz razloga nepažnje moderatora.

Eee, džabe su čiča Jordanu bile Argusove oči, kad je, što bi narod rek'o adamsko koleno.

16. Hipnos

Ово мењање имена није више ни шаљиво, аман.

To ti kažem. Bilo je zanimljivo ono najglupшi konjkurc i ostalo, ali ovo ič nije smešno.

17. Au odmah padaju uvlačenja. Patetike li.

18. Ахаха фцк

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.