Од како не играмо наше лиге немамо никакав тренинг и као тим смо опали доста.
Поново ћемо кренути са тренинзима, овог пута сваког дана сем петка и суботе, од 21:00. Па ко воли (и може) нек изволи. Линк ће бити овде а за "странце" на СХ.
Дакле, 21:00.
Лоло, ево статистике свих времена, изузев прве и друге сезоне када није вођена, за наш тим на СХ такмичењима, дакле сезоне, 3,4, и полусезоне 5. сезоне са лигама, куповима.
Помало изненађујуће да је Тког најбољи асистент, прилично убедљиво, а и други стрелац. Импре и Тког се истичу статистиком, остали су много дали своји залагањем.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Одиграли трећи меч :
ХБСВ - Осасуна 1:1
Са Бењом играмо у четвртак, а сутра ако дође ТДЕ или Неразури са њима. Вечерас ништа, можете да тренирате касније.
Прва победа, 3:1. Играли Импре, Тког и ја.
Aktivnaa
Вечерас у 21 лига.
ovde toliko zatišje da sam se odvikao od proveravanja :/ ste igrali?
Нисмо :) сутра ћемо скоро сигурно одиграти бар једну утакмицу, имамо густ распоред.
jel se igra sta???
I ja sam ovde.
Јебасмо се па се разбисмо :D
победа у купу ХБСВ - Неразури 1:0
порази у лиги ХБСВ - Неразури 1:2, ХБСВ - ФанФлоу 0:4
Ипак борба за опстанак како је кренуло, моје предикције су биле реалне. 7. место па на више циљ.
potpis
bump, oću vesti
Одиграли 1:1 у лиги са Апоелом. Лејм. Играли Маркони, Тког, Тиаго. Гол дао Тког.
За ову недељу имамо 4, евентуално 5 мечева.
Заостали меч из прошле недеље,
Логика : ХБСВ
Редовна кола :
ХБСВ - ЦБК
Осасуна - ХБСВ
ХБСВ - Анстопабл
У купу, ако одиграју свој меч, играмо против победника дуела
Суавменте (Зезаторови) - Џаст Ду Ит (шиптарско- муслимански Бењов клан)
Довео сам играча, нападача искусног, Виљу.
EDIT: Сад кад нас има довољно (ваљда) могли би опет неке тренинге да радимо.
Mene moš slobodno izbaciti iz tima.
Ове недеље имамо :
Заостале мечеви:
Куп = ХБСВ - Суавменте (Зез)
Лига = Осасуна - ХБСВ
Редовни :
Лига =
ХБСВ - ТДЕ
ХБСВ - Неразури
ХБСВ - ЏДИ 3:0 службени (одустали)
Иначе да би се лакше налазили свремена на време гледајте Сх чет ако сте на нету, тако се најлакше похватамо. И глеадјте поруке на приватном чету.
Од како не играмо наше лиге немамо никакав тренинг и као тим смо опали доста.
Поново ћемо кренути са тренинзима, овог пута сваког дана сем петка и суботе, од 21:00. Па ко воли (и може) нек изволи. Линк ће бити овде а за "странце" на СХ.
Дакле, 21:00.
http://www.haxball.com/?roomid=fdab5456da4267add7333b635da72ee0c79fac291de84c2e15211ee57e7f901c
Лоло, ево статистике свих времена, изузев прве и друге сезоне када није вођена, за наш тим на СХ такмичењима, дакле сезоне, 3,4, и полусезоне 5. сезоне са лигама, куповима.
Голови :
Импре - 10
Тког- 7
Коле - 4
То- 3
Тиаго- 2
Јорган - 1
Марко_бре - 1
Виља - 1
Асистенције :
Тког- 8
Тиаго- 4
Импре- 3
Лаки- 1
-------------------
Помало изненађујуће да је Тког најбољи асистент, прилично убедљиво, а и други стрелац. Импре и Тког се истичу статистиком, остали су много дали своји залагањем.
JA POBIJEDIO