Вукајлија Премиер Лига 2 на 2. сезона 3.

1. Одиграли трећи меч :

ХБСВ - Осасуна 1:1

2. Са Бењом играмо у четвртак, а сутра ако дође ТДЕ или Неразури са њима. Вечерас ништа, можете да тренирате касније.

3. Прва победа, 3:1. Играли Импре, Тког и ја.

4. Вечерас у 21 лига.

5. ovde toliko zatišje da sam se odvikao od proveravanja :/ ste igrali?

6. Нисмо :) сутра ћемо скоро сигурно одиграти бар једну утакмицу, имамо густ распоред.

7. jel se igra sta???

8. Јебасмо се па се разбисмо :D

победа у купу ХБСВ - Неразури 1:0
    порази у лиги ХБСВ - Неразури 1:2, ХБСВ - ФанФлоу 0:4

Ипак борба за опстанак како је кренуло, моје предикције су биле реалне. 7. место па на више циљ.

9. Одиграли 1:1 у лиги са Апоелом. Лејм. Играли Маркони, Тког, Тиаго. Гол дао Тког.

За ову недељу имамо 4, евентуално 5 мечева.

Заостали меч из прошле недеље,

Логика : ХБСВ

Редовна кола :

ХБСВ - ЦБК
    Осасуна - ХБСВ
    ХБСВ - Анстопабл

У купу, ако одиграју свој меч, играмо против победника дуела

Суавменте (Зезаторови) - Џаст Ду Ит (шиптарско- муслимански Бењов клан)

10. Довео сам играча, нападача искусног, Виљу.

EDIT: Сад кад нас има довољно (ваљда) могли би опет неке тренинге да радимо.

11. Mene moš slobodno izbaciti iz tima.

12. Ове недеље имамо :

Заостале мечеви:

Куп = ХБСВ - Суавменте (Зез)
    Лига = Осасуна - ХБСВ

Редовни :

Лига =
    ХБСВ - ТДЕ
    ХБСВ - Неразури
    ХБСВ - ЏДИ 3:0 службени (одустали)

Иначе да би се лакше налазили свремена на време гледајте Сх чет ако сте на нету, тако се најлакше похватамо. И глеадјте поруке на приватном чету.

13. Од како не играмо наше лиге немамо никакав тренинг и као тим смо опали доста.
    Поново ћемо кренути са тренинзима, овог пута сваког дана сем петка и суботе, од 21:00. Па ко воли (и може) нек изволи. Линк ће бити овде а за "странце" на СХ.
    Дакле, 21:00.

14. Лоло, ево статистике свих времена, изузев прве и друге сезоне када није вођена, за наш тим на СХ такмичењима, дакле сезоне, 3,4, и полусезоне 5. сезоне са лигама, куповима.

Голови :

Импре - 10
    Тког- 7
    Коле - 4
    То- 3
    Тиаго- 2
    Јорган - 1
    Марко_бре - 1
    Виља - 1

Асистенције :

Тког- 8
    Тиаго- 4
    Импре- 3
    Лаки- 1
    -------------------

Помало изненађујуће да је Тког најбољи асистент, прилично убедљиво, а и други стрелац. Импре и Тког се истичу статистиком, остали су много дали своји залагањем.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.