Вукајлија Премиер Лига 2 на 2. сезона 3.

1. Одиграли трећи меч :

ХБСВ - Осасуна 1:1

2. Са Бењом играмо у четвртак, а сутра ако дође ТДЕ или Неразури са њима. Вечерас ништа, можете да тренирате касније.

3. Прва победа, 3:1. Играли Импре, Тког и ја.

4. Вечерас у 21 лига.

5. ovde toliko zatišje da sam se odvikao od proveravanja :/ ste igrali?

6. Нисмо :) сутра ћемо скоро сигурно одиграти бар једну утакмицу, имамо густ распоред.

7. jel se igra sta???

8. Јебасмо се па се разбисмо :D

победа у купу ХБСВ - Неразури 1:0
    порази у лиги ХБСВ - Неразури 1:2, ХБСВ - ФанФлоу 0:4

Ипак борба за опстанак како је кренуло, моје предикције су биле реалне. 7. место па на више циљ.

9. Одиграли 1:1 у лиги са Апоелом. Лејм. Играли Маркони, Тког, Тиаго. Гол дао Тког.

За ову недељу имамо 4, евентуално 5 мечева.

Заостали меч из прошле недеље,

Логика : ХБСВ

Редовна кола :

ХБСВ - ЦБК
    Осасуна - ХБСВ
    ХБСВ - Анстопабл

У купу, ако одиграју свој меч, играмо против победника дуела

Суавменте (Зезаторови) - Џаст Ду Ит (шиптарско- муслимански Бењов клан)

10. Довео сам играча, нападача искусног, Виљу.

EDIT: Сад кад нас има довољно (ваљда) могли би опет неке тренинге да радимо.

11. Mene moš slobodno izbaciti iz tima.

12. Ове недеље имамо :

Заостале мечеви:

Куп = ХБСВ - Суавменте (Зез)
    Лига = Осасуна - ХБСВ

Редовни :

Лига =
    ХБСВ - ТДЕ
    ХБСВ - Неразури
    ХБСВ - ЏДИ 3:0 службени (одустали)

Иначе да би се лакше налазили свремена на време гледајте Сх чет ако сте на нету, тако се најлакше похватамо. И глеадјте поруке на приватном чету.

13. Од како не играмо наше лиге немамо никакав тренинг и као тим смо опали доста.
    Поново ћемо кренути са тренинзима, овог пута сваког дана сем петка и суботе, од 21:00. Па ко воли (и може) нек изволи. Линк ће бити овде а за "странце" на СХ.
    Дакле, 21:00.

14. Лоло, ево статистике свих времена, изузев прве и друге сезоне када није вођена, за наш тим на СХ такмичењима, дакле сезоне, 3,4, и полусезоне 5. сезоне са лигама, куповима.

Голови :

Импре - 10
    Тког- 7
    Коле - 4
    То- 3
    Тиаго- 2
    Јорган - 1
    Марко_бре - 1
    Виља - 1

Асистенције :

Тког- 8
    Тиаго- 4
    Импре- 3
    Лаки- 1
    -------------------

Помало изненађујуће да је Тког најбољи асистент, прилично убедљиво, а и други стрелац. Импре и Тког се истичу статистиком, остали су много дали своји залагањем.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.