Вукајлија Премиер Лига 2 на 2. сезона 3.

1. Е, ту сам после 21.30 и пре 19.00

2. E ja sam tu čitav dan, najverovatnije ću doći u 8 za shb, bar da vas gledam :)

3. tkoka, steroidi ili ona dvojica bezimenih, jel ima nekog?

4. Ima mene, janpi se ne javlja...

5. pa sta ces mi ti sam koji kurac?!

6. Da te karam... Moj tim spreman u 8 - 8:30

7. Mi smo kompletni.

8. ja sam tu, ako bukajlija dodje, mogli bi odigrati sa nekim..

9. Ту је био Букић до малопре .... можда је и сад.

10. Mi nismo više kompletni...

11. Koliko god sam bio za 2v2 predlažem da se vrati 3v3...

12. ste zivi ljudi? sta se ovde desava?

13. Hahahahahhahahah pa vidi ko nam je to došao..... Počeli smo 2v2 ligu i ne možemo da se skupimo ko ljudi da igramo....

14. Protiv koga igramo sledeću? Mogli bi neki dan da odigramo koju i testiramo moj novi net.

15. steroidi, tkoka ili jorgan/buka
    ako ste tu sad moze sad

16. То, жив ли си?

Иначе сезона на СХБ завршена, http://www.haxball.gr/league/view/41928 распад система у једном тренутку.
    Видим ни ово не пије воду, али нека, даћу још времена да се одигравају мечеви.

Мораћу поново да закажем 3в3 играње, у облику тренинга...

17. Ја сам за...... Од мене може ома вечерас лоло

18. Ziv sam, ili je bolje reci preziveo sam! :) Igrali se 3v3 jos uvek ozbiljno? Nisam puno vrsljo tamo po forumu, ali sam video onu bruku sa Lol ekipom. Sta je sa Impreom i Tkogom? Ne vidim da su nesto aktivini ovde?

19. Pokušali smo sa 2v2 ligom ali je teški fejl...

20. То је најважније :)

3в3 се не игра јер нас нема довољно јер неке не занима 3в3. Можда се то сад променило, не знам.
    Импре не игра 2в2 стога и не пише овде, али игра по собама баш данас смо играли, кобјаснили напад лоло. Ткога видим ту и тамо али неко ми рече да га нешто много и не занима да игра, видећемо да ли је то тачно.
    Отворени смо за странце сада, услови за реп и лиге су укинути.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.