Вукајлија Премиер Лига 2 на 2. сезона 3.

1. Laki, ostavljaj ovde linkove za 3v3 uveče oko 10, možda se skupimo ko pre....

2. Jbg ja nisam došao, zaigrao neku igru....

3. Овако, почећемо од вечерас са 3в3 тренинзима, припреме за нову сезону, сви су добродошли. Неће бити стриктних екипа већ ћемо се бирати изнова сваку утакмицу, чисто уигравање.
    Време : сваке вечери од 22:00

То је смењен са места селектора. Свиђају ми се његове методе, али резултата није било. Циљ није остварен а неуспех се не прашта. А и традиција се наставља :))

Нови/стари селектор бићу ја.

4. Evo mene al moguće da ste zatvorili do sada.

5. Ma jok, игра се и даље, не знам само што нико утакмицу да одигра :))

6. Ja ne mogu moe okupiti, vi pišite službene kad istekne rok igranja....

7. Има два места у првој, биће квалификациони купа за та два места, дакле, имамо шансу.

8. dakle skupljaj ekipu, imprea tkoga i to..

9. Da, zvao me kod njega na probu, reko sam NE!

10. L@ki
    Зезатор основао свој клан. ЈУДА!

lolo dezavu

11. Састав који сам пријавио за квалификациони турнир

Тиаго Силва
    Марко_бре
    Импресионизам
    Кокошка
    Тког
    То
    Лаки

А и званично ова лига је мртва. Одиграно свега пар утакмица, после се као договарало нешто и нико да се договори. Не иде овакав систем код нас, то сам већ напоменуо ал ајде.

Ајде вечерас од 22:00 да одиграмо мало 3в3, претходних дана такође нико није дошао :))

12. Добро је , бар смо почели да играмо заједно. Вечерас и сутра треба да нам буду последње провере пред квалификациони куп. Дођите што више како би могли да играмо измеђусебе. Значи Бука, Тког, Импре, То, Марко, Кока, ново појачање Маркони, и ту ћу бити ја, бар 6 да нас буде.

Значи 22:00.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.