Вукајлија Премиер Лига 2 на 2. сезона 3.

1. Играли Марко, Кокошка и ја 4 пријатељске са Јудиним кланом, 3:1 у победама за њих. Имају двојицу солидних напред, Зез рупа :)) Не могу да нам дају гол ако игра прва постава, а набушили би их. Само је фора што нико из прве не долази на тренинге ....

ЕДИТ: А играо и пун састав, појачање се на први поглед исплатило. Играмо добро.

2. Момци, вечерас ме нема, игра ми Челси :)

3. Играће се после ЛШ вечерас, дакле 22:35.

4. Od sad ako vidim da je impre host, ne ulazim.

5. Неко место за мене?

6. Тиаго кад дођеш, направи собу и стави линк овде .......... ако дођеш...

7. Направите ми местааааааа!!

8. А јебига Бука, ти доста касније дођеш.

Него, треба да одиграмо четвртфинале до понедељка. Што се мене тиче може и вечерас да играмо, само кажите када ви можете, које време? Ево ја предлажем 22:00 вечерас?

Иначе, на списку су : Маркони, Тиаго, Импре, Тког, То, Коко, Марко, ја.

9. Ja neveruem da ću biti tu, petak je, valja se otići negde....

10. Нећу ни ја бити ту, петак је, ваља се негде отићи...

11. Вечерас 22:00 Импре, Бука, долазите.

12. Да Ткоге, дођи и ти, али није те било нигде пар недеља, тако да не знам у каквој си форми, можеш да будеш замена вечерас.

13. tu sam i ja, doci cu da vidim kako igra ekipa. :) igradoh malopre posle sto godina sa delpjerom 2v2, dobili smo 15 partija uzastopno. :)

14. Ти можеш и да заиграш исто као и Тког, дођи, већ сам ти рекао данас. Ово је изузетно важан меч за нас, ако победимо, шансе за прву лигу су нам прилично велике.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.