Koji vam je omiljeni tim na kladionici i zbog čega?

1. Pretpostavljam da veliki broj nas voli da odigra neki tiket vikendom, utorkom, sredom ili četvrtkom. Dajte svoje mišljenje o određenim timovima koje favorizujete na kladži i razlog zbog čega.

2. Ajax, uvek mi dođe tri plus kao i Jang Bojsi.

3. Verder 3+ nekada sad i ako odem do kladionice kladim se na košarku

4. Ja svake nedjelje igram po 2 tiketa (kad ima da se igra) jedan igram navijački a drugi ono što mislim da može da dodje ..
    Znači uvek igram Barselonu, Milan, Liverpul .. svake nedelje bez obzira na protivnike :)

5. Verder, a i Nemce u globalu uvek jurim na 3+...Hadersfild je idealan za dva i više komada..Al' kapiram da ne vredi da juriš Barsu, Real, City i to...ipak su male kvote :))

6. Briž i Aris. Najvolem da igram na njih jer su gotovo uvek odlične kvote a Aris me je samo jednom zajebao, Briž nikada. :)

7. A Engleze guli neko? Ove niže lige? To je meni do jaja...

8. Svonsi kod kuce.
    zato sto jebu i uvjek je dobra kvota, kad igraju protiv vecih timova krknes 1X i kvota bude oko 2 a dodje uvjek.

9. Fulem 1 i na Djenovu volim da povucem 1 ponekad...nikad nisam omanuo

10. Meni merak da stavim lester, ipsvič i everton na tiket.

11. Stouk, Brodnbi, Rekreativo.

12. Holanđani i Belgijanci su bog, ostali su izdajice.

13. Blekpul dok je igrao u premijer ligi...dolazile neke nemoguće dvojke stalno, kvota preko 5..na svom terenu su bili slabiji. Sad u čempionšipu su nepredvidivi.

i da...bajern me nikad nije zajebo. ali nikad.

14. Bajern, Real, Barsa 3+ (ili hendikep)
    Arsenal više golova u drugom ili GG

15. Volim da odigram prelaz na Rakunat.

16. Adelaide United, doneli mi 500 evra pre neki dan.

17. Volim da odigram prelaz na Rakunat.

Jel postoji on još uvek? :)

18. Volim da odigram prelaz na Rakunat.

TBOK ga je učinio vječnim

19. Ne znam...mrzim taj klub,ali uvek nekako ubodem kad igram na Juventus.

20. Definitivno QPR kad su bili u 2 Engleskoj ligi.Doneli su mi dosta para i to mnogo puta :)
    Igrao sam 2-3 puta u toku sezone kad su igrali u gostima 1-x :) i svaki put došli i samo x sam pogodio gotovo uvek kad sam igrao.Jednostavno obožavam ih ali sad su u Premier ligi i jbg drugačije je sad :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.