Šta slušate trenutno? (stara tema)

1. Blue Planet Corporation - Cyclothymic

2. Slušam neki minimal tehno koji sviraju radnici koji popravljaju fasadu na mojoj zgradi. Jebeni hiltiji i čekići mi probiše mozak, ima da siđem dole i da im sjebem skelu, svi da popadaju k'o kruške.

3. Ma samo ti njima pusti Riza. Popadaće od sevdaha.

4. Puštao sam im Megadeth pa Aphex Twina i pobegli su glavom bez obzira! :)

(trenutno: A Guy Called Gerald - Voodoo Ray - teška acid house oldskulčina)

5. Kylie Minogue - Where is the feeling

6. Doof - Let's turn on

7. Pearl Jam - Jeremy

8. Riblja Corba-Draga ne budi peder

9. Aerosmith - Livin' on the egde

10. Jean Michel Jarre - Ethnicolor 1 (jedva čekam konzert! jedva čekam konzert!)

11. Future Sound of London - In a State Of Permanent Abyss (najbolja pesma za dan posle noći na esidu)

12. Jean Michel Jarre CARCINA!!!

Yumade - Call pale

13. Blur - Song 2 (Woo Hoo)

14. Trenutno mi ide Queen-I want it all,sledeci su Guns'n Roses-Sweet child 'o mine...

15. Metallica - Harvester of Sorrow

16. Cypress Hill - Tequilla Sunrise

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.