Šta slušate trenutno? (stara tema)

1. Слушам музику из игрице Vampire the masquerade: bloodlines, ево линкова за 2 песме које су ми нај, а читав саунтрек је врхунски урађен!

Ко није играо, и игрица је добра, има дијалога који су лудило ако изаберете Malkavian расу (сви Малкавиани су луди па можете замислити дијалоге :) а има и табања!

http://www.youtube.com/watch?v=n0IlU0_df94&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=LJhUq8KTujU&feature=related

Коме се допадне а на јутјубу је члан, послаћу му целу плејлисту, само нек ми остави на ПВТ ник који има тамо :)

2. Пређох игру два пута, са Малкавианом и Тореадором.
    Тражио сам дуго саундтрек по разним торентима, ал без успеха... Само ми реци да га имаш на Рапидшеру...?

3. Ako zelite dobar sountrack, predlazem da nabavite muziku iz Cowboy Beebop, fantastican je. kad japanci nesto naprave, napravljeno je!

4. Mup Monopol-U cara Trojana kozije uši

5. Peeping Tom feat. Dub Trio - We're not alone

6. 2 wojtek> videću šta mogu da uradim - ako ništa drugo, planiram da skinem ove video snimke i konvertujem u mp3 :)

7. Захваљујем унапред.

8. Soundtrack iz crtanog filma Pocahontas.

9. U ovo trenutku slusam Beyonce sa pesmom -ring the alarm-

10. U, Beyonce legenda!Obozavam je...

11. Trenutno slušam prvu verziju jedne pesme koju sam večeras ja lično zbrčkao i toliko mi se sviđa da ne mogu da ne podelim oduševljenje što sam ja nešto 'vako dobro napravio :) U pitanju je elektro-brejkbit, a melodija je toliko fakin' fanki da sam pesmu nazvao Funky Ultimatum :) Ponavljam, ovo je prva verzija, pa koga interesuje da čuje i počuje: http://myfreefilehosting.com/f/47b217af9f_5.46MB

Edit: Napomenuo bih da u pesmi nema nijedne semplovane melodije, niti gotovog lupa i da sam sve sam iskomponovao od pojedinačnih zvukova. Meni je i dalje nejasno da je nešto ovako fanki izašlo iz mene ?!

12. Svaka pohvala mladom umetniku.Malo si me iznenadio,ide ovo tebi od ruke,znaš...i to puno više od samo "ide"!
    Dok sam u "pređašnjem životu" radio neke druge stvari,naslušao sam se takvih budalaština na ovom nivou razvoja,koje su posle bile hitovi kad ih je dobra produkcija i studio našminkao.
    Ovo bi zaista moglo da bude nešto bitno i jako kada bi prošlo makar malo od tog "tretmana". :-)

13. E, i ja sam poslušala sinoć, dopalo mi se se kolega, mada fanki uglavnom nije my cup of tea :)

14. Mladi umetnik zahvaljuje svima na podršci :) A što se tretmana tiče, prvo ću ja još malo doraditi, pa ću da iscimam nekog od par poznanika koji rade mastering baš profi.

15. Opet Shpongle - My Head Feels Like a Frisbee - dajte ljudi kako napraviste tako dobru pesmu, sad mi je žao što nemam devojku koja je lepa kao ova pesma, odmah da je pitam da se uda za mene :(

16. Trenutno slušam predobrog dovlinjosa!

17. Shakira " La tortura", ali čim završi Kubanka, poslušaću ovu psihonautičku kompoziciju : )

18. Lepo, kolega :)lepo i seksi :))))

Ne znam zašto, ali poželeh posle ove tvoje stvari da slušam Moby " Porcelain", pa to upravo i činim, a ta pesma mi je nadzemaljska i spot je predivan :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.