Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
@dule: nismo je prskocili, izrece je jednom shana, al ovo je bas slikovito
necu ja vas da vas utepujem, ja vas vas volim, neg ja toj da ve branim!
Lele će ne brani Energija, dal toj znači da smo sad tolko bezbedni da više ni kondomi ne mora da koristimo:)))
A i ja umem pesme da pišem,
http://vukajlija.com/forum/teme/2378?strana=2#post_88899
lele, dule, bas si talenat!
sta je ovo, mene nema par dana i nidje nikoga?
Nema be tri dana niko nije psovao, u dupe ga jebem!
A se energijo izgubi pa te nema, a mi ovdeka nezaštićeni...
pa jeba ga, ja mislela sam na vas, ne bi mogo niko da ve dira, stite ve moja energija, jebo mu pas i mater i oca i svi ostali
ja sam cula psovku, koja je cak i meni bila gadna: polizes mi picku!
i ic ne znam sto mi je tako gadno kad nije nista gore od: ispusis mi kurac!
eto, da ozivim temu. Uglavnom, sad imam problem sa sobom, sto mi je prva gadna a druga ne. Mozda sam zenomrzac, jebem mu mater?
Vi mene pomognete, ja vas cu ve branim!
Ovo je teško objasniti u reči i slici, al ja mislim da ti nesi upoznala momka sa golem jezik:)))
Sisu mu jebem! (Ova psovka se izgovara kroz zubi)
Mada sad kad bolje pogledem tebi se načisto izlizala brojka 84, ja gu ič ne vidim!
A i avatar ti lep!!!!
resila sam da se prolepsam i podmladim, pa u to ime promeni nadimak i avatar :))))
sad jos da dam oglas: Trazim momka sa golem jezik, valjda cu ga nadjem, da ga jebem! :)))
Сутра ћу да зговнам целу општину јер су ми зезнули документа.
mamicu im bezobraznu, papiri u dupe da im nabijes!
И то и оно за печате!
more ponesi i neko pogolemo oruzje, kad im se iznabutavas, da im se iznabutavas!
Ја ћу Земуну главе да дођем!
ZGAZI GOVNA I GOTOVA STVAR
Jebala te puna kola granja!
Maro razjebi gi dibidus!!!
Energijo ne li ti imaše mladež na dupe, ne mog se setim?:)))
iju, dule, sad stvarno, mislim nema smisla da se vredjamo
mislim, jeste da se ja zajebavam i sve to, ali sto nema smisla, nema smisla...daj postavi neke granice...
Onakav predivan mladez da zaboravis, jebem te skleroticnog!!!! Mora te podsetim...
:))))))))))))))))))
Iskreno uplaši se dok čita ovoj, PRESEKO SE!!!
Inače, mora da me podsetiš:))
stvarno me istera iz pamet, da me jebeš ako nije tako!
nisam ocekivala da ce se preseces, al super kad ti upali fora z koju si bio siguran da nece, sad se osecam duhovito u picku materinu, da ga jebem :)))
a s ovo "iju" sam ga bas zasrala, etnooooooooo ko u kolce da se uvati ;)
Ништа од мог псовања, децо. Сами су признали грешку, исправили документа и само што ме још нису изљубили.
А ја се намерачила да се добро исвађам.
mislim, Maro, i ti treba da postavis neke granmice sa taj tvoj bes :))))))))))))))))))))))))))
ic ne znas za politicka korektnost
ma nek je dobro proslo, jebes im mater, da im se nisi nameracila, neg da si otisla sva fina, najebali bi ti se majke, nego ovako se usrali pa ce te i ljubu, tako- da se uvede disciplina u sve organe! :)