Psovke

1. Gle gu nju, ja se ovdeka stiskam a ona gric po mic:)))

A bre budućnost je u pitanju!!!:))))

2. E sg mora da se evakuišem! pozdraf .l.

3. ;)
    ajd jebi se, mislim sve najlepse :)))

4. Fala na lepu ti želju:))

Živ čovek nema na sajt ne sa kuga da si oratim i di izpsujem:(

Sve gi žalno nataknem na penis!

koristim reč penis koja inače latinska, čisto da budem kulturan:)))

5. da li ti to pominjes penis vulgaris, sram te bilo!
    pa ovo su psovke, mater mu i kaze se kurac :)))

6. Pa ja da ga dignem na viši nivo a ti se ljutiš!:)

7. Е вратио се Влајко. Сад кад види шта сте му урадили од теме, биће свашта. Одо' да узмем семенке, па да се наместим да гледам. ;)

8. Alo...zdravo...ne mogu listam sve sto ste pisali, al verujem da je kvalitetno.

Moj dodatak:
    Za "Ep o Gilgamesu" se veruje da je najstarije pisano umetnicko delo.
    I u njemu ima vulgarnosti:

Tada Istar skupi sve devojke iz hrama,
    sve zene i svestenice ljubavi i naredi da
    otpocnu tuzaljku.
    I one su oplakivale otkinuti UD carobnog bika.

9. @Mara

Ako uspe ovaj moj komp da se ne ugasi za pola sata pogledacu...al ne zameram nikome :)

10. Ма распсовали се обоје онако баш, са све сликама. Могло је и нешто ново да се научи. :)

11. Dusan i energija...sve mi je jasno, ne mora da citam :)

Videcu koje ce biti disciplinske mere :)

12. vlajko, sunce li ti žarko, pa gde si do sad:)

13. @t.djavo

svuda pomalo, a kad se vratim ne radi mi komp pa sam evo tek veceras uspeo da ga malo popravim...evo ima vec 40 minuta od kako se sam ne gasi. Jebe me opasno...a ja moram da vidim sta se sve odve izdesavalo...

14. joj, i meni se gasio pre jedno mesec dana, pa sam ga nosila u servis, ugradili mi novi antivirus, od tad se 2 put ugasio, sad je kao dobar
    jebo mu pas mater:))

15. @t.dj.
    Ma jebo pas mater svima koji se bave servisiranjem racunara u Srbiji (barem juznoj)...drago mi je sto bar tebi radi kako treba. :)

Boze, koju su pesmu ono dvoje napisali :)

Psujte ljudi nije bitno...sad primecujem da je neko od nadleznih promenio lokaciju teme Sta slusate trenutno u ovaj podforum.

Moja srpska teorijsko zaverenicka priroda mi govori da je to namerno uradjeno samo da ne bude toliko cesto zadnji post na podforumu Kultura na ovoj temi :)

Nadam se da me niko ne shvata ozbiljno :)

16. Vlajko ako ti pada sistem i neće da se diza posle, ti mu turi vijagru u CD, ili malko poradi na predigru pa ga naglo uključi:))

17. mora gu oblizem graficku karticu :)

18. Ako obliži gu grafičku i skubi gu kablovi:)))

19. lele kumeeeeeeeeeeeee
    stogasmo se uzeleli :)))
    Kude si u usta te jebem
    si video kako ti ic nesmo zapostavljali temu
    :)))

20. Ajde kume vidiš da je na kumašinku zort:))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.