Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
@vukašin95: Pitaj boga gde :)
@Jana>: imaš:) neću ti kažem ko.
Јана. Хејтована си. Двапут. И по МНОГО минуса су ти дали. Не знам одакле им само толико времена. Згубидани.
Е, да, оба аутора имају по 6 слова ако пишеш ћирилицом. Ако пишеш латиницом, онда један има 6, други 7.
Banujte Dzimija opet se sprda sa mojim hejtom :(
Sram te bilo Dzimi!!!! :)
Banovan je tvoj hejter. Toliko:)
Jel vam se sredio sajt? Pitam zato što sam hejtovan.
Nije još, jbg.
Kvragu!
A sankcionisati ćete to kasnije, kad se sredi? Jel da?
Ma, baš nas zabole tukidid da posle sankcionišemo. Naravno da nećemo, jebe nam se za hejt, čak i stimulišemo ljude da hejtuju što više. Ovaj, hteo sam da kažem da hoćemo :).
Ко је админ на www.vukajlija.com на Фејзбуку?
Shiva, Korle, Surovi i Lith koliko znam.
тхенкс, одувек сам мислио даје Кајзи :)
Ma on ni ovde ne može da bude admin k'o čovek, a kamoli još i tamo :).
pa i on je :D i kajzi je
http://vukajlija.com/recnik/autori/8221, u čemu je keč? Mogu li ja da stavim "Administrator" na svoj avatar? Neće li se Kaizen ljutiti?
mozes... to stara fora :)
Nestalo mi je preko 100 glasova za jako kratko vreme. Molim da spljeskate hejtera. :)
Dobio je etiketicu. Toliko za sad. Glasove skidamo...biće.
Jel to proradilo? Možete li sad pogledati gde su se dali moji poeni?
Nijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
A čoveka čudnog.