Ti što si ga banovao, odbanuj ga, ipak je on samo jedna bezopasna kurcotresina.
Da li je proradila opcija za brisanje hejta?Nisam bio nekoliko dana na sajtu, i mrzi me da gledam prethodne strane.
zasto onde dole, pored kopirajta u dnu stranice, pise "2007-2009", a sada je 2010. godina?
DA SE JAVIM! Ja sam otvorio novi nalog pod imenom Šejtan1! promenite ga u šejtan a stari iskljucite koji pod nazivom ,šejtan,! hvala puno!
@ šejtan: uskoro (čeka se večeras ili sutra ujutru da dođe čovek koji može to da uradi)...
@ evomene: uskoro (čeka se vikend najverovatnije)...
@ nickname: uskoro (čeka se prelazak na novi server)...
@ mesa: nisam banovao, ali kapiram da će se to rešiti uskoro...
Nesto bih htio da podjelim s vama: nikad nisam bio neki poseban autor, al' cini mi se da u poslednje vrijeme pocinjem da pisem zestoka sranja. Ako zna neko dobar nacin za izlazak iz ovog perioda, slobodno moze podijeliti...
hvala :)
Срање је релативна ствар. Ја кад год сам писао срања, испадала су углавном дефиниције дана. А паметне ствари нико не примећује.
mogu da te banujem zbog spema na jedno nedelju dana.
ljudi bre, ovo bi trebalo da je "kao" neka ozbiljna tema...
У праву си. Да га банујемо? А? А?
s obzirom da sam jos "ziv", samo cu da izrazim blagodarnost :)
Gde se nalazi tema ''Crtani filmovi''?Mislim da je bila u kulturi, ali nije.Imalo je zanimljivih stvari...
Da li možete autora ovog stiha da opomenete da me ne čačka.
To mu nije prvi put.
Hvala
http://vukajlija.com/forum/teme/7178?strana=6#post_319439
#regulisao, ako se ponovi reci pa da kratimo. :)
Цртани филмови су у дому за незбринуте теме.
Molio bih prvog slobodnog moda da ubaci D u naslov ove definicije http://vukajlija.com/fubalerska-slina/115426
Dva meseca mi je trebalo da primetim da sam progutao slovo.
Hvala unapred.
#odradjeno
Да ли је у питању баг на Вукајлији или на мом веб претраживачу?Наиме,више нема слика на доњој линији,па не могу да тражим дефиницију кликом на слику.
Sad i ja videh. Nije bag. Verovatno su sklonjene iz nekih objektivnih razloga. Preživećemo:)
Објективних?:))) Да није неко превише спамовао?
Баговале су фотке опасно синоћ. Вароватно их је Вукин ћале искључио због тога.
Па хоће ли их вратити? :)
Е, то ти може рећи само онај који га је банова.